Gazete Vatan Logo

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! 20 Temmuz Cuma namazı saatleri...

En güzel ve anlamlı Cuma mesajlarını haberimizde derledik. Müslüman alemi bir Cuma gününe daha erişmenin huzurunu yaşıyor. Bu özel günde Cuma mesajlarıyla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 20 Temmuz Cuma namazı saatleri de haberimizde yer alıyor.

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! 20 Temmuz Cuma namazı saatleri...

Cuma gününde yapılan iyiliklerin de kötülüklerin de iki kat yazıldığına inanılır. Sevdiklerinizi bu güzel günde mutlu edebilmeniz için en anlamlı Cuma mesajlarını hazırladık. Cuma namazı saatlerini de haberimizden öğrenebilirsiniz.

CUMA NAMAZI SAATLERİNİ ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EN ANLAMLI CUMA MESAJLARI

-Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve bizlere Cennetini ihsan eyle! Cumanız mübarek olsun.

-Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah’ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır

-İmkanların bittiği yerde iman vardır. Derdin ne kadar büyük olursa olsun, derdinden büyük ALLAH vardır. Cumanız Mübarek Olsun.

-Rabbim sen kalbi kırıkların sığınağı, yolda kalmışların yoldaşı, sen yalnızlığıma arkadaş olan ve tüm gönüllerin dert ortağısın. Beni benden uzağa at, senden uzağa atma. Cumanız mübarek olsun.

-Allah aşkı neler yaptırmaz ki insana? Bir can değil, binlercesi feda olsun yoluna. Cumanız Mübarek Olsun.
-Yakınlık ne zamanla ne mekanla sınırlıdır. Eller Allah’a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir. Aklımda yüreğimde ve dualarımdasınız. Cumanız mübarek olsun.
-Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek dinimizin seçtiği haftanın özel günü olan cumanızı kutlarım.

Haberin Devamı