Gazete Vatan Logo

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! 13 Nisan Cuma namazı saatleri...

En güzel ve anlamlı Cuma mesajlarını haberimizde derledik. Müslümanlar için büyük önemi bulunan bu günde en güzel Cuma mesajlarını göndererek sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. İllere göre 13 Nisan Cuma namazı saatleri de haberimizde yer alıyor.

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! 13 Nisan Cuma namazı saatleri...

İslam aleminde önemli yeri olan Cuma gününde yapılan iyiliklerin de kötülüklerin de 2 kat yazıldığına inanılır. En güzel Cuma mesajları ile bu özel günü sevdiklerinize hatırlatabilirsiniz. Güncel Cuma namazı vakitlerine de haberimizden ulaşabilirsiniz.

CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

* Rabbim Seni bugün de dua edenIerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

* Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan Yaradana sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.

* Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

* Ey Rabbim! Evimizden bereketi, dilimizden duayı, kalbimizden senin ve Resulünün sevgisini eksik etme. Dualarımızı kabul, ömrümüzü nurlu kıl. Amin. Hayırlı cumalar.

* Rabbim nefsimize ‘celaliyle’, kalbimize ‘cemaliyle’, hayatımıza ‘hikmetiyle’, hatalarımıza ‘rahmetiyle’, mahşerde ‘Muhammedîyle’ yardım etsin inşallah. Hayırlı cumalar.
* Kalbinizden gecen tüm dua’lar, dilinizden amin olarak dökülsün inşallah. Hayırlı cumalar…
* Mevlana diyor ki; dua edecek güzel bir gönlün yoksa güzel yürekli insanlardan dua iste. Hayırlı Cumalar…
* Cumamız mübarek dualarımız ve tövbelerimiz kabul olsun. Selamların en güzeli sizlerin üzerine olsun. Allah cumanızı kabul ve mübarek eylesin.
* Ey Rabbim… Sen’den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz. Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz. Cumanız mübarek ve kabul olur inşallah…

Haberin Devamı