Gazete Vatan Logo

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! 11 Mayıs Cuma namazı saatleri...

En ve anlamlı güzel Cuma mesajlarını haberimizde derledik. İslam aleminde büyük yeri bulunan Cuma gününde sevdiklerinize mesaj göndererek onları mutlu edebilirsiniz. 11 Mayıs Cuma namazı saatlerini de haberimizden öğrenebilirsiniz.

En güzel ve anlamlı Cuma mesajları! 11 Mayıs Cuma namazı saatleri...

Müslüman aleminin büyük önem verdiği Cuma gününü sevdiklerinize mesaj göndererek hatırlatabilirsiniz. Bu günde yapılan tüm iyiliklerin de kötülüklerin de iki kat yazıldığına inanılır. İşte en güzel Cuma mesajları...

10 MAYIS CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

EN GÜZEL 2018 CUMA MESAJLARI

*Bir dua gönderiyorum hepinize, sağlık, mutluluk, huzur olsun, sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barış dolsun, Allah'ın selamı üzerinize olsun hayırlı cumalar dilerim.

*Cennet bahçelerinin gülleri yüzüne, bülbüllerin nağmeleri diline, Allah sevgisi gönlüne, bu güzel günün bereketi üzerine olsun. Hayırlı nurlu cumalar.
*Allah'ım! Dillere destan, yüreklere ferahlık olan merhametin ile günahlarımızı affeyle. Amin tüm müslümanların cuması mübarek olsun. Hayırlı, bereketli, huzurlu ve sağlık dolu günler dilerim.
*Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve bizlere Cennetini ihsan eyle! Cumanız mübarek olsun.
*Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı cumalar dilerim.
*Ey iman edenler! Cuma günü namaz için çağrı yapıldığı zaman, hemen Allah'ın zikrine koşun ve alışverişi bırakın Eğer bilirseniz bu, sizin için daha hayırlıdır.
*-Önce yollar uzanır hakka yürümek için; tomurcuklar, güller açar onu görmek için, dua eden biri var senin için… Sen de dua et Allah için… Cumanız mübarek olsun.
*Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun… Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar…
*Ey rabbim; istemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; duasını beklediğimizi hayırlara ulaştırmamanı diliyorum. Hayırlı cumalar…
*Kalbimiz iman ile gönlümüz İslam ile dilimiz Kur’an ile kulağımız ezan ile gözümüz nur ile dolsun… Evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar…

Haberin Devamı