Gazete Vatan Logo

En güzel Cuma mesajları! Resimli cuma mesajları

İslam aleminde çok özel bir yere sahip olan Cuma gününde sevdiklerinize dost ve akrabalarınıza gönderebileceğiniz en güzel cuma mesajlarını sizler için derledik. Cuma mesajları ile bu özel günde anne ve babanızın ve akrabalarınızın bu özel gününü kutlayabilirsiniz. İşte 11 Mayıs cuma gününe özel en yeni en güzel cuma mesajları...

En güzel Cuma mesajları! Resimli cuma mesajları

En güzel cuma mesajlarını sizler için derledik. İslam aleminde çok özel bir yere sahip olan Cuma gününde binlerce müslüman camileri doldurup taşıracak. Cuma gününde sevdiklerinizin ve dost akrabalarınızın bu özel gününü sizin için derlediğimiz cuma mesajları ile kutlayabilirsiniz. İşte 11 Mayıs cuma gününe özel en güzel cuma mesajları

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

- Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

- Mevlana diyor ki; Dua edecek güzel bir gönlün yoksa, güzel yürekli insanlardan dua iste. Ömrüne ömür katılsın, Gönlüne meltem saçılsın. Bu mübarek günde melekler dört yanını sarsın…Derdine derman, gönlüne iman dolsun..! Hayırlı Cumalar.

- Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin.

- Allah’tan bir dua gibi Peygamber’den bir amağan gibi sevabınız bol olsun! Hayırlı Cumalar…

Haberin Devamı

- Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin. Hayırlı nurlu cumalar.

- Allah"ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaatı üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.

- ALLAH'ım! Bizleri rahmetinin o engin lütfuyla bağışla, bize merhamet et. Bize hidayet ver ve sırat-ı müstakimden ayırma. Hayırlı Cumalar.

- Ey Rabbimiz! Bu gün edeceğimiz dualarımızı kabul et ve bizi Makam-ı Mahmud"a komşu olmaya mazhar olanlardan eyle. Hayırlı Cumalar.

- Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimizi bilensin. Açtık gönlümüzü sana, sen imdat eyle, sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle.