Gazete Vatan Logo

En güzel Cuma mesajları ile sevdiklerinizi sevindirin!

Müslüman alemi için Cuma günleri en hayırlı günlerden biri olarak kabul edilir. Cuma günlerinde işlenen günahlar da yapılan sevaplar da iki katı yazılır. İşte sevdiklerinizi mutlu edeceğiniz en güzel Cuma mesajları...

En güzel Cuma mesajları ile sevdiklerinizi sevindirin!

Cuma gününün önemini yaşatmak ve sevdiklerinize bu özel günü hatırlatmanız için en güzel Cuma mesajlarını hazırladık. İslam'da Cuma namazının özellikle cemaatle birlikte kılınması önerilir. İşte ne anlamlı mesajlar...

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

-Ya Rabbi gönlümü dağlayan bu dertten sana sığındım, acımı çoğaltan bu fitneden sana sığındım.” Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun.
-Ey iman edenler! Allah’a karşı gelmekten sakının ve doğrularla beraber olun. [Tevbe-119] Hayırlı Cumalar!
-İmkanların bittiği yerde iman vardır, derdin ne kadar büyük olursa olsun derdinden büyük ALLAH vardır. Hayırlı Cumalar.
-Yakınlık ne zamanla ne mekanla sınırlıdır. Eller Allah`a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir. Aklımda, yüreğimde ve duamdasınız. Cumanız mübarek olsun.
-Kalplere düşmanlık tohumlarının değil, Allah aşkının düşmesi dileği ile herkese Hayırlı Cumalar.
-Duanızda ve inancınızda samimiyet varsa dertler de samimi olup gitmeye niyet ederler.
-Rabbim nesillerinizi zulme dur demek, zalime adaletin kudretini göstermek için hükümdar eylesin Cumamız Mübarek Olsun.
-Dünyada bir olan sende bin olsun, kainatta damla olan sende okyanus olsun. El açıp dua etiğin her şey bugün kabul olsun, amin! Hayırlı Cumalar dilerim.
-Üzerine güneşin doğduğu en hayırlı gün Cuma Günü’dür. Cumanız Mübarek Olsun.
-Kalbimiz imana, gönlümüz islama, dilimiz Kur’ana, kulağımız ezana, evimiz huzurlu ve neşeli olsun. Hayırlı Cumalar.
-Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.
-Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşaAllah. Hayırlı Cumalar.
-Sevdiğiniz için bir kere mutlu olup, bin kere pişman olacağınız bir sevgiyi yaşamamanız dileğimle! Düşleriniz gerçek olsun ama gerçeğiniz asla düş olmasın. Hayırlı Cumalar.
-Allah’ın (c.c.) rahmeti, mağfireti, bereketi üzerinize olsun. Rabbim günümüzü hayırlı ve bereketli kılsın, talebelere zihin açıklığı nasip eylesin. Hayırlı Cumalar diliyorum.
-Kalbinizden gecen tüm dua’lar, dilinizden amin olarak dökülsün inşallah. Hayırlı Cumalar.
-Günlerin en değerlisi Cumadır. Cuma günü bayramlardan ve aşure gününden daha değerlidir. Cuma günü dünyada ve ahirette müminlerin bayramıdır. Cumamız mübarek olsun.
-Bütün güzeliklerin kilidini kendinde bulunduran Rabbim, hakkımızda en hayırlı kilitleri aç. Amin. Cumamız bayram tadında olsun inşaAllah.
-Ey iman edenler, sabır ve namaz ile Allah’tan yardım dileyin. Şüphesiz ki Allah, sabredenlerle beraberdir. En içten dualarımız kabul olsun Cumamız da mübarek olsun inşaAllah.
-Ya Rabbi, ölünceye kadar ibadet etmemizi, ömrümüzün hayırlı amellerle sona ermesini nasip et ve bizlere Cennetini ihsan eyle! Cumamız mübarek olsun.
-Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere. Kötü yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir. Evlerimize mutluluk ihsan eyle. Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme. Darda ve muhtaç koyma. Amin. Hayırlı Cumalar.

Haberin Devamı