Gazete Vatan Logo

En güzel Cuma mesajları! Cuma namazı saatleri (27 Temmuz 2018)

En güzel Cuma mesajlarını sizler için derledik. Müslüman alemi bir Cuma gününe daha erişmenin mutluluğunu yaşıyor. Bu özel günde sevdiklerinizi mutlu etmeniz için en anlamlı Cuma mesajlarını haberimizde bulabilirsiniz.

En güzel Cuma mesajları! Cuma namazı saatleri (27 Temmuz 2018)

Cuma mesajlarını sevdiklerinize göndererek bu önemli günü onlara hatırlatabilirsiniz. Cuma gününde yapılan iyiliklerin de kötülüklerin de iki kat yazıldığına inanılır. En güzel ve anlamlı Cuma mesajlarına ve 27 Temmuz Cuma namazı saatlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

27 TEMMUZ CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

EN ANLAMLI CUMA MESAJLARI

-Yeni gün ülkemize barış, sevgi, huzur ve kardeşlik getirsin. Bu cuma yeniden birliğimize, dirliğimize, bütünlüğümüze vesile olsun. Cumanız mübarek, dualarınız kabul olsun.

-Bütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah'ım. Hakkımızda en hayırlı kapıyı aç. Hayırlı cumalar dilerim.

-Cuma günleri, duanın kabul oIacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabul etsin inşallah.

-Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35) Cumanız mübarek olsun.

-Rabbim nefsimize ‘celaliyle’, kalbimize ‘cemaliyle’, hayatımıza ‘hikmetiyle’, hatalarımıza ‘rahmetiyle’, mahşerde ‘Muhammedîyle’ yardım etsin inşallah. Hayırlı cumalar.

Haberin Devamı

-Duanızda, inancınızda samimiyet varsa Dertler samimi olup gitmeye niyet ederler.Hayırlı Cumalar

-Allah’ım, habibin Muhammed Mustafa’ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.

-MakbuI, dua ve tövbeIerimizi kabuI, sağIığımızı daim, kazancımızı bereketIi, kaIpIerimizi ve evIerimizi huzurIa doIdursun İnşaIIah. HayırIı CumaIar…

-Cuma günIeri, duanın kabuI oIacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetIidir. AIIah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabuI etsin inşaIIah.

-AIIah’ın seIamı rahmeti, bereketi üzerimize oIsun! Günümüz aydın Cumamız mübarek oIsun! HayırIı CumaIar.