Gazete Vatan Logo

En güzel Cuma mesajları! Cuma namazı saat kaçta?

Müslümanlar için büyük önem taşıyan Cuma günü mesajları büyük ilgi görüyor. Vatandaşlar en güzel ve en anlamlı Cuma mesajlarını dostlarıyla paylaşmak istiyor. 2018'in en özel Cuma mesajlarını sizler için derledik. Peki Cuma namazı saat kaçta?

En güzel Cuma mesajları! Cuma namazı saat kaçta?

İslam alemi için mübarek günler arasında yer alan Cuma günü için arayış başladı. Cuma gününde en güzel mesajları ailesi ve dostlarıyla paylaşma isteyenler için en özel Cuma mesajlarını derledik. İşte 2018'in en güzel Cuma günü mesajları haberimizde...

CUMA MESAJLARI

Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Cumanız mübarek olsun.

Melekler daima duacınız olsun... Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun... Sevgili Peygamberimiz, şefaatçiniz olsun... Cumanız mübarek olsun...

Bugün her zamanki gibi bayram olsun, hüzünler dönüşsün sevince. Rabbim yaralarımızı sarsın, Kalbimizdeki marazları gidersin Şafi namıyla. Cumanız Mübarek Olsun!

Huzur ve güven içinde yenen kuru bir ekmek, endişe içinde yenen baldan daha tatlıdır. Namus içinde yaşanan bir çadır, ahlaksızlığın hüküm sürdüğü bir köşkte yaşamaktan daha sevimlidir. Cumanız Mübarek Olsun

Rabbim nefsimize ‘celaliyle’, kalbimize ‘cemaliyle’, hayatımıza ‘hikmetiyle’, hatalarımıza ‘rahmetiyle’, mahşerde ‘Muhammedîyle’ yardım etsin inşallah. Hayırlı Cumalar.

Haberin Devamı

Ettiğin her dua derdine deva, sağlığına şifa, gözüne nur, gönlüne huzur, ailene ve sevdiklerine huzur getirsin. Hayırlı Cumalar.

İSTANBUL'DA CUMA NAMAZI SAATİ

İstanbul'da Cuma namazı saati: 13.11

ANKARA'DA CUMA NAMAZI SAATİ

Ankara'da Cuma namazı saati: 12.56

İZMİR'DE CUMA NAMAZI SAATİ

İzmir'de Cuma namazı saati: 13.19

İL İL CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ