Gazete Vatan Logo

En güzel Cuma mesajları! 7 Eylül Cuma namazı saatleri

En güzel ve anlamlı Cuma mesajlarını sizler için derledik. Müslüman alemi bir Cuma gününe daha erişmenin mutluluğunu yaşıyor. Sevdiklerinize Cuma mesajlarını göndererek sevindirebilirsiniz. 7 Eylül Cuma namazı saatleri de haberimizde yer alıyor.

En güzel Cuma mesajları! 7 Eylül Cuma namazı saatleri

Cuma günleri yapılan iyiliklerin de kötülüklerin de haneye 2 kat yazıldığına inanılır. Hazırladığımız en anlamlı Cuma mesajlarını sevdiklerinize göndererek onlara da bu özel günü hatırlatabilirsiniz.

CUMA NAMAZI VAKİTLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

EN GÜZEL VE ANLAMLI CUMA MESAJLARI

*Ya Rabbim, gittiğimiz yolu hak, zorlukları kolay, imanımızı tam, sözlerimizi isabetli, yolun sonunda kabrimizi cennet bahçesi eyle. Amin. Hayırlı Cumalar.

*Avuç içlerinizde sakladığınız bütün duaların kabul olması dileğiyle. Hayırlı cumalar. Paylaş

Allah'ım, bize seni hatırlatan haller, seni anlatan diller, sevginle dolup taşan aydınlık kalpler nasip eyle amin. Hayırlı Cumalar.

*Nasipten ötesi yokmuş; yazmışsa ilahi kalem, ne sana fazlası düşer ne de boşa kahırlanmaya değer, bırak Yaradan hakkında hayırlı olanı eylesin, bırak nefsin takdire boyun eğmeyi bilsin. Hayırlı, nurlu Cumalar.

*Rabbim bu güzel günde, dilimizi duasız, dualarımızı cevapsız bırakmasın. Hayırlı Cumalar.

*Allah'ım, habibin Muhammed Mustafa'ya, ailesine ve dostlarına rahmet eyle ve onların katındaki hürmeti için dualarımıza icabet et. Amin, cumamız mübarek olsun.
*Sağanak sağanak rahmet yağsın yuvanıza, her gün Resulullah girsin rüyanıza, melekler amin desin dualarınıza! Dualarda buluşmak dileğiyle, hayırlı Cumalar.
*Ey Rabbim, bize Cennetin kokusunu duyur ve onun nimetlerinden nasiplendir. Bize ateşin kokusunu duyurma. Amin, hayırlı cumalar dilerim.
*Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçimiz olsun. Cumamız mübarek olsun.
*Bu dünya fani sakın güvenme, giden gelmez, gelen durmaz, Allah sevgisi gönülden çıkmaz… Gönlünüz iman mekânınız cennet olsun, hayırlı Cumalar…
*Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete muhtaç etme

Haberin Devamı