Gazete Vatan Logo

En güzel Cuma mesajları! (23 Haziran Cuma namazı saatleri)

Müslümanlar için büyük önem taşıyan bir Cuma gününe daha erişildi. Yapılan iyiliklerin de kötülüklerin de 2 kat yazıldığına inanılan bu gün için en güzel Cuma mesajlarını derledik. İşte sevdiklerinize bu günün önemini hatırlatmak ve onları mutlu etmeniz için en anlamlı Cuma mesajları...

En güzel Cuma mesajları! (23 Haziran Cuma namazı saatleri)

İslam aleminde Cuma günlerinin yeri apayrıdır. Cuma günü yapılan ibadetlerin kat kat fazla yazıldığı bilinir. Bu değerli gün için en güzel Cuma mesajlarını sevdiklerinize gönderip, onları mutlu edebilirsiniz.

CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

EN ANLAMLI CUMA MESAJLARI

-Ya Rabbi! Kıldığım namazı kabul eyle! Ahir ve akıbetimi hayır eyle. Son nefesimde Kelime-i tevhid söylememi nasip eyle. Ölmüşlerimi af ve mağfiret eyle. Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın hayırlı cumalar inşallah.

-Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Cumalar…

-Cuma günleri, duanın kabul oIacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabul etsin inşallah.

-İnsanın bu dünyaya gönderilmesinin hikmeti ve gayesi, Halk-ı Kainatı tanımak ve ona iman edip ibadet etmektir. Cumanız Mübarek olsun.

Haberin Devamı

-Allahım, aklıma ilim ve hikmet; fikrime, feraset ve basiret; bedenime sıhhat ve afiyet; ruhuma da, tekamül ve metanet ihsan eyle. Cumamız mübarek olsun, amin!

-Ey ALLAHIM! Sen ümit edeni ümitsizliğe düşürmezsin. Sen Sen'den isteyeni geri çevirmezsin. Ey ismi Deva, Zikri şifa ve itaati zenginlik olan; sermayesi ümit ve silahı dua olan bu kullarına maddi manevi şifa ol. Sana yönelen kalplerimizi boş çevirme. (Amin) hayırlı cumalar...

-Rabbim! Benim hatalarımı, bilmeden yaptıklarımı, işimde aşırıya gitmemi ve Senin benden çok daha iyi bildiğin hallerimi af eyle. Yüce Allah'ım, benim latifeleşmelerimi, ciddiyet hallerimi, hatâen; kasıtlı yaptıklarımı ve bende olan her şeyimi mağfiret eyle! (Amin) . Hayırlı Cumalar.

-Bir kapıya bir kere gidersin, İkincisinde utanırsın... Ama Rabbine hergün gidersin Doyamassın... Hayırlı Cumalar Dostlar...