Gazete Vatan Logo

En güzel Cuma mesajları! 16 Haziran Cuma namazı saatleri...

Müslüman alemine bir Cuma gününe daha ulaşmak nasip oldu. Cuma gününde yapılan iyiliklerin de kötülüklerin de iki kat yazıldığına inanılır. Bu önemli günde sevdiklerinizi mutlu etmeniz için en güzel Cuma mesajlarını derledik. Merak edilen 16 Haziran Cuma namazı saatleri de haberimizde...

En güzel Cuma mesajları! 16 Haziran Cuma namazı saatleri...

En hayırlı günlerden biri olan Cuma günleri islam aleminde büyük öneme sahiptir. En güzel ve en anlamlı cuma mesajlarını sizler için derledik. Ayrıca 16 Haziran Cuma namazı saatlerine de haberimizden ulaşabilirsiniz.

CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

EN GÜZEL CUMA MESAJLARI

Ey Rabbimiz; bugün de sana kul olarak el açıyoruz. Bugün bütün şerleri bizlerden uzak eyle, belalardan bizleri koru. Mutlulukları, huzurları ve güzellikleri hayırlı bir şekilde ver ve bizi bugün sevdiklerimizden ayrı koyma. Hayırlı cumalar dilerim.

Mutluluk yakanıza yapışsın, huzur ayağınıza dolaşsın, sevinç ellerinize bulaşsın, güzellikler kirpiklerinizi ıslatsın inşallah. Cumanız mübarek olsun.

Rabbim; bizi bugün de dua edenlerden, her daim şükredenlerden ve sevmeyi bilenlerden eyle. Allah Cumamızı kabul ve mübarek eylesin.

Mübarek Cuma günü fazilet ve üstünlüğün ümmetteki kokusudur... Müminlerin eza, hasret ve keder dolu cumalarında, varlıkların özü, sevdaların en yücesi olan Sevgili Peygamberimiz Muhammed’imizi (s.a.v) maneviyatta cumalayanlardan olabilmemiz duasıyla... Cumamız mübarek olsun…

Haberin Devamı

Allah’ım; inancımızdan ötürü bizi zillete düşürmeye gayret edenlere fırsat verme. Bizleri İslam yolundan ayırma. Hayırlı Cumalar.

Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, ilhamınız bol olsun. Sevgili peygamberimiz, şefaatçiniz olsun. Cumanız mübarek olsun.

Ey Rabbimiz; bugün edeceğimiz dualarımızı kabul et ve bizi Makam-ı Mahmud’a komşu olmaya mazhar olanlardan eyle. Hayırlı Cumalar.

Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri ne olur boş çevirme. Hayırlı cumalar.

Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen bEy rabbim; istemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; dualarla beklediğimiz hayırlara ulaştırmanı diliyorum... Hayırlı cumalar...yunları, sana yalvaran dilleri ne olur boş çevirme. Hayırlı cumalar.

Önce yollar uzanır Hakka yürümek için, tomurcuklar güller açar Onu görmek için, dua eden biri var senin için. Sen de dua et Allah için. Cumanız mübarek olsun.

Haberin Devamı

Bu mübarek cuma gününün tüm inananlar için hayırlara vesile olmasını diliyorum…

Ya Rabbim; bu mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine biz aciz kullarının ne derdi varsa, ne sıkıntısı varsa; dertlilere deva, hastalara şifa, borçlu kullarına edalar nasip et Ya Rabbim... Biz kulların dualarını kabul et… Hayırlı, nurlu cumalar…

Ey rabbim; istemeden verdiklerine bakınca istediklerimizi vereceğine inanarak; dualarla beklediğimiz hayırlara ulaştırmanı diliyorum... Hayırlı cumalar...

Kalbimiz iman ile, gönlümüz İslam ile, dilimiz Kur’an ile, kulağımız ezan ile, gözümüz nur ile dolsun… Evimiz huzurlu ve neşeli olsun... Hayırlı Cumalar...

Cuma günü duaların kabul edildiği zaman hakkında bilginiz var mı… O vakit, imamın minbere oturduğu andan namazın kılındığı zamana kadar olan süre içindedir... Dualarınız kabul olsun… Hayırlı Cumalar...