Gazete Vatan Logo

En güzel Cuma mesajları... (8 Eylül Cuma namazı saatleri)

En güzel Cuma mesajları haberimizde yer alıyor. Müslümanlar için büyük önem taşıyan Cuma günü yapılan iyiliklerin de kötülüklerin de iki kat yazıldığına inanılır. Bugünün anlamını sevdiklerinize hatırlatmanız için en güzel Cuma mesajlarını derledik.

En güzel Cuma mesajları... (8 Eylül Cuma namazı saatleri)

En güzel ve en anlamlı Cuma mesajlarına haberimizden ulaşabilirsiniz. Bu önemli günde Cuma mesajlarıyla sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. 8 Eylül Cuma namazı saatleri de haberimizde yer alıyor...

CUMA NAMAZI SAATLERİ İÇİN TIKLAYINIZ.

EN GÜZEL VE EN ANLAMLI CUMA MESAJLARI

*Cuma günleri, duanın kabul oIacağı bir an vardır. Cumanın gündüzü, gecesinden daha kıymetlidir. Allah Cumamızı ve ettiğimiz duaIarı kabul etsin inşallah.

*Allah’ın selamı rahmeti, bereketi üzerimize olsun! Günümüz Aydın Cumamız mübarek olsun! Hayırlı Cumalar.

*Allah’tan bir dua gibi Peygamber’den bir armağan gibi sevabınız bol oIlun! Hayırlı Cumalar…

*Rabbim Seni bugün de dua edenIerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennette gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

*Öyle bir dua et ki; günahın tövbenin büyüklüğünden ağlasın…Şeytandan Yaradana sığın ki nefsin seni değil; sen nefsini yakasın. Hayırlı Cumalar.

*Çıkarsa kalbinde yara, Yaradan dönüştürür bunu bir gün hayra, sen sabretmesini bilirsen; Yaradan düşürmez seni dara. Kaldır başını semaya, aç ellerini mevlaya. Sen istemesini bilirsen, mevla cevap verir duaya. Cuma günümüz mübarek olsun.

Haberin Devamı

*Allah’ın nuruyla, ümmetini selamlayan gül yüzlü nur Peygamberin (sav) şefaati üzerinize olsun. Hayırlı Cumalar.
*Ya Rabbi; sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme. Hayırlı cumalar.
*Duaların geri çevrilmeyeceği bu mübarek günde Rabbim Dualarımızı kabul etsin. Bizleri Rahmetinden mahrum bırakmasın İnşallah.
*Allahım, Seni umuyor ve Sana dua ediyorum. Beni hayırlı umutlarıma kavuştur. Günahlarımı bağışla. Senin her şeye gücün yeter. (amin)
*Makbul, dua ve tövbelerimizi kabul, sağlığımızı daim, kazancımızı bereketli, kalplerimizi ve evlerimizi huzurla doldursun İnşallah. Hayırlı Nurlu Cumalar..