Gazete Vatan Logo

Berat Kandili için en anlamlı mesajlar... 2017 Berat Kandili ne zaman?

Berat Kandili Müslümanlar için mübarek günlerden biridir ve her yıl farklı bir tarihe denk gelir. 2017 Berat Kandili'ni en iyi şekilde geçirmek Allah'a bol bol dua etmek gerekir. İşte sevdiklerinize Berat Kandili'nin önemini sevdiklerinize anlatmak ve onları mutlu etmeniz için en anlamlı mesajları derledik.

Berat Kandili için en anlamlı mesajlar... 2017 Berat Kandili ne zaman?

Tüm İslam aleminde Şaban ayının 15. gecesi Berat Kandili olarak kabul edilir. 2017 Berat Kandili 10 Mayıs yani bugüne denk geliyor. Bugün Kur'an-ı Kerim'in toplu olarak indirilişi ifade edilir. İşte Berat Kandili'nde faydalanabileceğiniz mesajlar...

EN GÜZEL BERAT KANDİLİ MESAJLARI

-Gel Ey Muhammed bahardır, dualar ardında saklı, aminlerimiz vardır. Hacdan döner gibi, berat?tan iner gibi gel, gel bekliyoruz yıllardır. Berat kandiliniz mübarek olsun.

-Tüm İslam aleminin mübarek regaip kandilini kutluyor, bu gecenin hayır ve bereketiyle hepimizi iç huzura eriştirmesini Yüce Allah'tan diliyorum. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

-Bir avuç alkış, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır tüm mesafeleri, kalbiniz nurlu ve mutlu, Berat kandiliniz kutlu olsun.

-Ne zaman ki iyiki'lerimiz keşke'lerimizden önde gider; O zaman hayatı yaşarız. Oysa çoğumuzu hayat yaşıyor. İyiki'lerle dolu bir yaşam dileğiyle Berat kandilizi kutlu olsun.

-Allah seni toplasın! eskiler böyle dua edermiş. Ne güzel bir duadır bu Ya Rab! Allah seni toplasın; gözünü, kulağını, aklını, yüreğini, hayalini toplasın, sana 'el' olan sınırlardan. Allah seni toplasın, toplamazsa dağılacaksın çünkü, dağılınca da dağıtacaksın. Rabbim cümlemizi Berat Gecesi hürmetine toplasın, Berat geceniz mübarek olsun.

Haberin Devamı

-Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak. Berat kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

-İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Berat kandiliniz mübarek olsun

-Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice Berat kandillerine.

-Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın rabbin yüce katına iletilmesine vesile olan berat kandiliniz mübarek olsun.

Haberin Devamı

-Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, beraat kandiliniz mübarek olsun.