Gazete Vatan Logo

En güzel ve en anlamlı 19 Mayıs sözleri ve mesajları!

19 Mayıs yurt çapında resmi tatil olarak kutlanıyor. Bu yıl Cuma gününe denk gelen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile vatandaşlar hafta sonuyla birleştirerek 3 gün tatil yapma fırsatını buldu. Bu günün önemini sevdiklerinize hatırlatmanız ve onları mutlu etmeniz için en güzel ve en anlamlı 19 Mayıs sözleri ve mesajlarını derledik.

En güzel ve en anlamlı 19 Mayıs sözleri ve mesajları!

Türk milleti için büyük önem taşıyan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı her yıl olduğu gibi bu sene de yurdun birçok bölgesinde çoşkulu etkinliklerle kutlanıyor. Cuma gününü hafta sonuyla birleştiren kişiler tatillerinin keyfini çıkarıyor. Bu günün önem ve anlamına dikkat çekmek için 19 Mayıs sözlerini ve mesajlarını hazırladık.

EN GÜZEL 19 MAYIS SÖZLERİ VE MESAJLARI

-Bağımsızlığı için ölümü göze alan millet, insanlık haysiyet ve şerefinin icabı olan bütün fedakârlığı yapmakla teselli bulur ve elbette esaret zincirini kendi eliyle boynuna geçiren miskin, haysiyetsiz bir millete nazaran dost ve düşman nazarındaki mevkii farklı olur.

-Gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygıyla anarım.

-19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın milletçe haklı gurur ve mutluluğunu yaşadığımız bu özel günde; vatan ve millet uğruna büyük fedakarlıklar göstererek bizlere bağımsız ve özgür bir ülke bırakan başta Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bütün şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş gazilerimize şükranlarımı sunar, Atatürk’ün büyük güven duyduğu gençlerimize ülkemizin kalkınması ve ilerlemesi için yapmış oldukları çalışmalarda üstün başarılar dilerim.Ey yükselen yeni nesil, gelecek sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk; onu yükseltecek ve sürdürecek sizsiniz ( K. Atatürk ) 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Haberin Devamı

-Ey güzel ülkemin güzel yüzlü gençleri. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.

-Ey Türk Gençliği vazifelerini unutma bayramını da doya doya kutla. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-Gençliğinde dik duranın ihtiyarlığında beli bükülmez. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

-Milletimiz çok büyüktür. Hiç korkmayalım. O, esaret ve aşağılığı kabul etmez. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.

Haberin Devamı

-Vatanın bütün ümidi ve geleceği size, genç nesillerin anlayış ve enerjisine bağlanmıştır. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınız kutlu olsun.