Gazete Vatan Logo

En çok tercih edilen alanlar su parkları, kafeler ve restoranlar

Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Work and Travel programı ile öğrencilere yaz tatilini Amerika’da geçirme imkânı sağlıyor. Programa erken kayıt yaptıran öğrenciler Endless Abroad’tan bir aylık online İngilizce dil eğitim programı kazanıyor.

Amerika Birleşik Devletleri tarafından hazırlanan dünyanın çeşitli bölgelerinden ve kültürlerinden binlerce öğrenciye yasal olarak barınma ve çalışma imkânı sağlayan kültürel değişim programı Work and Travel kayıtları başladı. Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı aracılığı ile kayıt yapan öğrenciler kaliteli ve güvenilir iş imkanına sahip olurken 1 aylık Endaca online İngilizce dil eğitimi kazanma şansı yakalıyor. Bu avantaj ile birlikte öğrenciler yurtdışı program öncesi pratik yapma imkanı yakalıyor.

İş ve bölge seçiminde öncelik Work and Travel programında öğrenciler genellikle çalışırken eğlenebilecekleri işleri tercih ediyor. Endless Abroad Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı Genel Müdürü Gökmen Özdemir “Erken kayıt yaptıran öğrenciler iş ve bölge seçiminde öncelik kazanıyor. Kaliteli ve güvenilir iş imkânlarına sahip oluyor. En çok tercih edilen ve kontenjanı en hızlı dolan işler ise eğlence ve su parkları, kafe ve restoranlar oluyor. Bu işler sayesinde öğrenciler hem yeni insanlarla tanışarak İngilizcelerini geliştiriyor hem de eğleniyor. Bu yüzden Work and Travel’da iş ve bölge seçimi açısından en önemli nokta erken kayıt oluyor” dedi.

Programa katılabilmek için öğrencilerin, 18-25 yaş aralığında, 4 üzerinden minimum 2.00 ortalamaya sahip, lisans veya yüksek lisans öğrencisi olması gerekiyor. Ayrıca minumum konuşma seviyesinde İngilizce bilgisi ile farklı kültür ve çalışma şartlarına uyum sağlayabilmeleri önemli. Program sürecince konaklama seçenekleri işlere göre değişiyor ve süreç başlamadan önce kesinleşiyor.

Haberin Devamı