Gazete Vatan Logo
Magazin En büyük rakibim Azra

En büyük rakibim Azra

Dünya Güzellik Yarışması öncesinde yaşadığı heyecanı VATAN'a anlatan Tuğba Karaca, "Jüri, tacı iki yıl üst üste aynı ülkeye vermeyebilir" dedi

Çin'in Sanya Adası'nda 6 Aralık'ta yapılacak Dünya Güzellik Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan Tuğba Karaca, dün bu ülkeye uçmadan önce hazırlıklarını evinde VATAN'a anlattı. Yarışma için Yıldırım Mayruk'a 10 ayrı gece kıyafeti hazırlattığını, çok sayıda ayakkabı aldığını belirten Karaca, "Sanya Adası'nda kalacağız ancak Hong Kong gibi kentleri dolaşacağız. Yani 2 ayrı iklimi yaşayacağız. Bunun için gece kıyafetlerinin dışında 60-70 de günlük kıyafet aldım" dedi.

Çin'e 2 valiz, 12 ayakkabı valizi ve 1 el çantasıyla gideceğini söyleyen Karaca, "Yarışmacı kızlara nazar boncuğu aldım. Hepsine birer tane vereceğim" diye konuştu.

Azra Akın'ın Dünya Güzeli seçilmesinin kendisi için dezavantaj oluşturabileceğini vurgulayan Karaca şunları söyledi: "Azra Akın inşallah tacını kendi ülkesine, yani bana devreder. Yarışmada finale kalacağıma inanıyorum. Ama jüri tacın iki yıl üst üste aynı ülkeye gitmesini istemeyebilir."