Gazete Vatan Logo
Magazin En büyük mirasım şarkılarım

En büyük mirasım şarkılarım

Deniz Seki, meslek hayatının 20’nci yılını Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserle kutladı. Seki, “İncecik bir kadınım. En büyük mirasım ise şarkılarım” dedi

En büyük mirasım şarkılarım

Deniz Seki meslek hayatının 20’nci yılını önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi’ndeki konseriyle kutladı. Yaklaşık bin 500 kişi Seki, şarkıları dinlemek için mekanda yerini alırken, Simge Sağın ve Reyhan Karaca gibi ünlü isimler de en önden takip etti.

Seki konserinde Gülşah Saraçoğlu imzalı iki ayrı kostüm giydi. Konserin ilk bölümünde Seki, sahneye havadan sarkan bir salıncakla indi. Şarkıcı ikinci bölüme de bir istiridye kabuğu içinden çıkarak başladı. Seki, “Siyah renk Japonlar’da mutluluk demek. Ben çok mutluyum. Şarkılarım her zaman benden güçlü çıktı. Benim en büyük mirasım şarkılarım bu geçen 20 yılda” şeklinde konuştu. Kilo aldığı ve mide ameliyatı olacağı yönünde çıkan haberler hakkında da konuşan Seki “İncecik bir kadınım. Sporla ve diyetle fazla kilolarımdan kurtulacağım için ameliyat olmadım” dedi.

Seki, eski nişanlısı Faruk Salman’la ayrılığı ile ilgili “Faruk Bey benim için çok değerli. Ayrılıklar olabilir. Sevginin önüne kimse geçemez” dedi.