Gazete Vatan Logo

En avantajlı fiyat orada

Büyükdere Caddesinin en avantajlı fiyatı İstanbul Inn Levent'te.

'Standart bir ev değil, standartların üstünde bir yaşam inşa ettik!' sloganıyla yola çıkan İstanbul İnn Levent’te ayrıcalıklı bir yaşam sizleri bekliyor.

İstanbul Inn Levent kampanya ve iletişim bilgileri

Toplam 650 konut

İstanbul INN Levent; Dünya Mimarlık Festivali’nde en beğenilen ilk 8 mimari tasarımdan biri oldu. Tasarımıyla dünyaca ünlü 138 konutlu bu projenin ilk etabı şimdi, iş ve yaşamın merkezi Levent’te yükseliyor. İstanbul İnn Levent; Ünal İnşaat ve Özler İnşaat ortak girişimidir.

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat güvencesiyle 650 konuttan oluşan projeye 200 milyon dolarlık bir yatırım yapılıyor.

Huzur, güven, estetik ve rahatlık bir bütünde; İstanbul Inn Levent’te şekillendi. İstanbul ve Boğaz panaroması manzaralı yeni residence ve ofisleriniz uygun ödeme seçenekleriyle satışta.

'Kendine en iyiyi yakıştıranlara'

Ev ve ofisinizi İstanbul Inn Levent’e taşıyın, ayrıcalıklı yeni bir yaşamla tanışın. Sinemadan fitnes salonuna çamaşır ve ütü odalarından party ve eğlence odasına toplam 12 aktivite alanı tek bir yapıda. İstanbul Inn’de dahil edilebilir yeni aktivite alanlarınızla zamanı verimli ve eğlenceli hale getirin. Üstelik her dairecesitli buyukluklerde kendine ait geniş bir teras sunuyor. Size de bu ayrıcalığın keyfini yaşamak kalıyor.

Haberin Devamı

İstanbul Inn Levent’te kendi ev ve ofisinizden ayrı olarak kişiye özel kullanım imkanı sunan sinema, fitness, party ve karaoke odası şeklinde 12 farklı aktivite alanı bulunuyor. Dilediğiniz zaman istediğiniz odayı ev ve ofisinize dahil edebilir, mutluluğa ve rahatlığa daha fazla yer açabilirsiniz. İstanbul Inn Levent bir Ünal İnşaat ve Özler İnşaat ortak projesidir.

İstanbul Inn Levent adıyla iş ve yaşamın merkezi Levent’te residence ve ofislerden oluşan 650 konutlu dev bir proje yükseliyor. İstanbul Inn Levent, kendine daima en iyiyi yakıştıran yeni sahiplerini bekliyor.

Türkiye'de bir ilk

Ünal İnşaat ve Özler İnşaat birlikte bir ilki gerçekleştirdi ve İstanbul Inn Levent projesiyle alışılmış residence kültürünün dışına çıkarak 14 katlı ev ve ofislerin tamamına teras inşa etti. Size de yeni ev ve ofisinizin terasında bu keyfi yaşamak kaldı.

Haberin Devamı