Gazete Vatan Logo

En anlamlı Cuma mesajları | Cuma namazı saat kaçta?

Müslümanlar için büyük önem taşıyan Cuma günü için arayış başladı. Mübarek günler arasında yer alan Cuma gününde vatandaşlar, dostlarına en güzel Cuma mesajlarını paylaşmak istiyor. Peki Cuma namazı bugün saat kaçta kılınacak?

En anlamlı Cuma mesajları | Cuma namazı saat kaçta?

İslam alemi için önemli günler arasında yer alan Cuma günü mesajları büyük ilgi görüyor. Sevdikleriyle en güzel mesajları paylaşacak olan vatandaşlar arayışa geçti. Cuma gününe özel en güzel mesajları haberimizde derledik.

EN ANLAMLI CUMA MESAJLARI

Allah'ım! Cehenneme götüren fitneden, cehennemin azabından, zenginliğin ve fakirliğin şerrinden sana sığınırım. (Ebu Dâvûd, Vitr, 32.) Cumanız mübarek olsun.

Üzerine güneş doğan en hayırlı gün cuma günüdür. Âdem o gün yaratıldı, o gün cennete konuldu ve yine o gün cennetten çıkarıldı. (Müslim, Cum'a 17, 18) Cumanız mübarek olsun.

Allah'ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Cumanız mübarek olsun…

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Hayırlı cumalar dilerim.

Ey Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden! Amin. Cumanız mübarek olsun.

Ey Rabbim! Şu sonsuz merhamet ve rahmet deryasından bir damla da olsa, nasiplenmeyi hak eden kullarından eyle bizi. Amin. Hayırlı nurlu cumalar dilerim.

Haberin Devamı

CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA?

İstanbul Ankara ve İzmir başta olmak üzere Cuma namazı saatleri Diyanet işleri başkanlığı tarafından belirlendi. Cuma namazı, farz namazlardan olup, Cuma günü öğle namazı vaktinde kılınır. Cumanın farzı iki rekattır.