Gazete Vatan Logo
Magazin En acı itiraf

En acı itiraf

İzlenme rekorları kıran ‘Westworld’ dizisinde birçok kez cinsel saldırıya maruz kalan ABD’li aktris Evan Rachel Wood, gerçek hayatta da 2 kez tecavüze uğradığını açıkladı

En acı itiraf

Yayınlandığı günden itibaren izlenme rekorları kıran ‘Westworld’ dizisinde ‘Dolores Abernathy’ karakterini canlandıran ABD’li aktris Evan Rachel Wood, iki kez cinsel saldırıya uğradığını açıkladı. Amerikan ‘Rolling Stone’ dergisine konuşan 29 yaşındaki aktris, “Tecavüze uğradım. Biri birlikte olduğum önemli biri tarafından, diğeri de bir bar sahibi tarafındandı. İnsanların artık sessiz kalabilecekleri bir zamanda yaşadığımıza inanmıyorum” ifadelerini kullandı. Cinsel tacize uğraması nedeniyle çok acı çektiğini ve biseksüel olduğu için daha da kırılgan olduğunu belirten Wood, “Kadınlardan hoşlandığımı fark ettiğimde 4 ya da 5 yaşındaydım. Ancak bunu 2011’de açıklayabildim” dedi.

‘İntihara teşebbüs ettim’

Daha önce ünlü müzisyen Marilyn Manson’la birlikte olan başarılı oyuncu, 22 yaşındayken intihara teşebbüs ettiğini ancak bunun hayatındaki en kötü şey olduğunu da sözlerine ekledi. Eski eşi İngiliz aktör Jamie Bell’den 3 yaşında bir oğlu olan ünlü oyuncu, ‘Westworld’ dizisinde pek çok kez tecavüze uğrayan saf bir kovboy kızını canlandırıyor. Yapay zeka temalı bir bilimkurgu dizisi olan ‘Westworld’ tüm dünyada izlenme rekorları kırıyor.

Haberin Devamı