Gazete Vatan Logo

En ‘baba’ alışveriş

Okulların kapanması ve İstanbul Shopping Fest ile aynı döneme denk gelen Babalar Günü’nde harcama rekoru kırılacak. Giyimden teknoloji ürünlere yapılacak harcamaların 1.5 milyar lirayı aşması öngörülüyor.

Okulların kapanması ve İstanbul Shopping Fest ile aynı döneme denk gelen Babalar Günü’nde harcama rekoru kıracağız. Son 2 yıldır aynı döneme denk gelen Babalar Günü’nde bu yıl kozmetikten giyime, yemekten teknolojik ürünlere, ayakkabıdan gözlüğe birçok alanda yapılacak harcamaların 1.5 milyar lirayı aşması öngörülüyor.

2012 yılında Babalar Günü harcamaları 900 milyon lira, 2013 yılında ise 1 milyar liranın üzerinde gerçekleşmişti.

Alışveriş Merkezleri ve Perakendeciler Derneği (AMPD) Başkanı Mehmet T. Nane, 15 Haziran’da kutlanacak olan Babalar Günü’nün geçmişe oranla daha önem kazanmaya başladığını anlattı. Nane, “Okulların kapanması ve İstanbul Shopping Fest indirimleri de uygun ortam yaratıyor. Ekonomik, sosyal ve siyasi hayatta kötü bir şey olmazsa inşallah 1.5 milyar liranın üzerinde bir harcama gerçekleşmesini bekliyoruz” diye konuştu.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ise Babalar Günü’nde harcamaların 1 milyar lirayı aşmasını, özellikle giyim ve elektronik sektöründe yoğun alışveriş beklediklerini söyledi.

Biz de hayatımızın en değerli varlıklarından babalar için hediye alternatifleri hazırladık. Birçok marka Babalar Günü’ne özel yüzde 50’ye varan indirim yaparken bazı markalar hediyeli alışveriş fırsatı sunuyor. Baba-oğul aynı ürün konseptinden hafta sonu tatiline kadar birçok seçeneğiniz var...

Hem babanıza hem size

BIRKENSTOCK, çocuklara babalarıyle bir örnek sandalet giyme fırsatı sunuyor. Birkenstock, basınç noktalarını eşit olarak tüm tabana yayan ve ayağın biyomekanik hareketlerin destekleyen tabanlıkları ile konfor veriyor.

Kil özlü bakım

DERMOKİL’İN duş jeli, saç ve cilt bakım maskesi babalarınıza özel bakım sunuyor. Dermokil cilt maskesi, gözenekleri gözle görülür biçimde temizliyor ve uzun süreli ferahlık uyandırıyor.

Kalem şıklığı

SCRIKSS Hediye Seti; Scrikss 38 mat siyah tükenmez kalemi, mat siyah mekanik kurşun kalemi ve titanyum kaplama kol düğmesiyle özel kutusu içinde babanıza vereceğiniz en şık hediye olmaya aday.

Oriflame’den özel indirim

ORİFLAME, erkek serisinin en seçkin 4 kokusunu Babalar Günü’ne özel indirimlerle satışa sunuyor. Ultimate, Giordani Man, Signature ve Men’s Collection Dark Wood parfümlerinden birini babanıza alabilirsiniz. Bu seçeneklerden Men’s Collection Dark Wood, Gayak ağacının baştan çıkarıcı havasıyla bezelive Haziran ayına özel 49.90 TL yerine 32.90 TL.

Ayın evrelerini izletin

IWC Portuguese Koleksiyonu’na yeni eklenen ve ilk defa çelik kasada sadece 500 adet limitli üretilen Portuguese Perpetual Calendar Boutique Edition IW502308 modeli, Babalar Günü için seçenekler arasında. Portuguese Perpetual Calendar’da 4 haneli tarih, gün, ay ve yıl göstergesinin yanısıra bir sonraki dolunaya kaç gün kaldığı gösteriliyor.

Mangalcı babalara

AKEL Elektrikli Ev Aletleri yemek yapmayı ve yemeği seven babalar için bu Babalar Günü’nde farklı hediye alternatifleri sunuyor. Bu ürünler arasında yer alan Akel Şişli Izgara ve Akel Elektrikli Barbekü babaların mangal keyfine keyif katarken, et, tavuk, balık ve sebzeleri sağlıklı bir şekilde pişiriyor.

İkinci ürün yarı fiyatına

PIERRE Cardin, Babalar Günü’nü sürpriz bir kampanya ile kutluyor. İkinci ürün alışverişine yüzde 50 indirim fırsatı sunan Pierre Cardin’de özgür ruhlu babalar için tukuazdan mint yeşili ve kırmızıya canlı renklerinin kullanıldığı cekeT, tişört ve gömlekler göze çarpıyor. Sportmen babalar içinse renkli polo yaka tişört ve bermuda şort kombinler var...

Bıyıklı alternatif

PAŞABAHÇE, Babalar Günü’nde klasik hediyelerin dışına çıkmak isteyenlere farklı alternatifler sunuyor. Paşabahçe’nin sade ve desenli bira, rakı ve kahve bardakları ile şarap kadehleri var. Bira ve ayran bardaklarında ise bıyık deseni dikkat çekiyor.

2 alana 3. hediye

EYÜP Sabri Tuncer, Babalar Günü kampanyasında online mağazasında yapılan tüm alışverişlerde 2 ürün alan herkese 3’üncü ürünü hediye ediyor.

Hafta sonu tatili

ANTALYA Belek’de denize sıfır konumda muhteşem bir doğa manzarası ile cennetin kapılarını aralayan Cornelia Diamond Golf Resort Spa ve Cornelia De Luxe Resort’da, ister göl evleri ister suit odada denize karşı, isterseniz bütçenize uygun standart odada Babalar Günü hediyesi verebilirsiniz.

Seçenek bol

HATEMOĞLU babalar gününe özel süpriz hediye ve kampanyalar sunuyor. Hatemoğlu mağazalarından yapacağınız 250 TL alışverişlere 50 TL, 500 TL harcamanıza 100 TL hediye. Hametoğlu markasının çağdaş ve modern koleksiyonları ile öne çıkan markası Hatem Saykı, babalar gününe özel gömlek koleksiyonu tasarladı. HTML ise ilkbahar-yaz koleksiyonunu canlı renkler ile karşılıyor.

Mücevher de indirim de özel

DİAMOND by Naci Şenocaklı, bu özel günü yüzde 30 indirimle kutluyor. Tasarımlarını el işçiliği ile 4 ila 9 ay gibi bir sürede ortaya çıkaran Diamond by Naci Şenocaklı, bazı ürünlerinden sadece 1, bazı ürünlerinden ise limitli olarak 4 adet üretiyor. Babalar Günü için hazırlanan koleksiyonda; kırmızı altın üzerine yuvarlak kesim siyah pırlanta ve oniks taşlı yüzükler; beyaz altın üzerine siyah pırlanta kol düğmeleri var...

En iyi penaltı atan babaya hediye çeki

ARENAPARK, “Penaltımı atarım hediyemi kaparım” adını taşıyan kampanya düzenledi. 15 Haziran’a kadar aynı gün 50 liralık alışveriş yapan babalar penaltı atma hakkına sahip olacak. Penaltılar 15 Haziran’da saat 12:00-20:00 arasında gerçekleşecek. Birinciye 200 liralık, ikinciye 150 liralık üçüncüye ise 100 liralık hediye çeki verilecek.

En yeni teknoloji

HTC One (M8), ses kalitesi, kamera teknolojisi ve zengin içeriğiyle babaların gözdesi olmaya aday. Motion Launch özelliği, telefonunuzu elinize aldığınızı algılayarak ekranı açmanızı, kilitlemenizi ve bir kaydırma hareketiYle doğrudan ana işlevlere geçmenizi sağlıyor.

Renkli alternatifler

SPERRY Top Sider; yepyeni ve renkli hediye seçenekleri ile öne çıkıyor. Altın kaplama bağcık, geyik derisi, keten ayakkabıları ve terlikleri kapsayan farklı modellerin yanısıra renkli ve desenli tabanlı ayakkabılar dikkat çekiyor.

Crispino’dan kampanya

CRİSPİNO, Babalar Günü’ne özel bir kampanya hazırladı. 10-15 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada, tüm ürünlerde yüzde 50 indirim avantajından yararlanarak babanızı mutlu edebilirsiniz. Crispino koleksiyonunda tek ceketten takım elbiseye, kol düğmesinden kravata, gömlekten tişört ve bermuda çeşitlerine kadar birçok ürün var.

Kale gibi hediye!

KDM AVM kiralama danışmanlık merkezi tarafından yönetilen Kale Outlet Center, Babalar Günü’nde özel bir kampanya yapıyor. Hafta içi 100 liralık alışveriş yapan ilk 1.000 kişiye anında gömlek hediye. 6-16 Haziran tarihleri arasında Facebook/kaleavm sayfası üzerinden babası ile en komik anısını paylaşan ve en çok beğeniyi alan ilk 3 kişiye de 500 TL değerinde hediye çeki veriliyor.

Ayaklarını ödüllendirin

EL ve ayak bakım merkezi Asmer’de babanıza bakım hediye edebilirsiniz. Batık tırnaktan topuk çatlaklarına, terlemeden dolaşım bozukluğu olan ayakların bakımına kadar birçok konuda hizmet veren merkezde Fusspunkt gibi ünlü kremleri bulabilirsiniz. www.asmer.com adresinden merkezin şubelerini öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı