Gazete Vatan Logo
Magazin Emre Altuğ'un 'öksüz' paylaşımı herkesi üzdü

Emre Altuğ'un 'öksüz' paylaşımı herkesi üzdü

Kısa süre önce ayrıldığı eşi Çağla Şikel oğullarıyla Bodrum'da tatil yaparken ünlü şarkıcı, "Tek başına öksüz duran şezlong benim." yazılı fotoğraf paylaştı.

Emre Altuğ'un 'öksüz' paylaşımı herkesi üzdü

Çağla Şikel, oğullarıyla Bodrum tatilinden mutlu kareler paylaştı. Çeşme'de yalnız olan Emre Altuğ ise tek bir şezlong paylaşıp 'Tek başına öksüz duran şezlong benim' yazdı!..

BEKARLIĞIN TADINI ÇIKARAMIYOR

Bundan 5 ay önce 7 yıllık eşi Çağla Şikel'den boşanan Emre Altuğ, bekarlığın tadını çıkaramıyor. Örnek aile yaşantılarıyla magazin dünyasında parmakla gösterilen eski eşler, artık ayrı ayrı tatil yapıyor.

Çağla Şıkel, önceki gün çocukları Kuzey ve Uzay'ı alıp Bodrum'un yolunu tuttu. Emre Altuğ ise işlerinin başında Çeşme'de kaldı.

BİRKAÇ SAAT ARAYLA PAYLAŞTILAR

Ünlü model, Bodrum tatilindeki mutluluk karelerini instagram'da paylaştı. Şıkel'in çocuklarının fotoğrafını yayınlamasından birkaç saat sonra eski eşinden imalı bir paylaşım geldi.

Emre Altuğ, Çeşme'de havuz başında çektiği fotoğrafın altına şöyle yazdı: "Günaydın. Bilin bakalım o tek başına öksüz duran şezlong kimin? Tabii ki benim."

"ANNEM YAKALIYOR POZLARI"
Çağla Şikel de paylaştığı fotoğrafların altına, "Annem ne güzel yakalıyor pozları..." yazarak tatili annesiyle yaptığını belirtti. Şikel ve Altuğ'un birbirlerine göndermeli paylaşımları takipçilerini üzdü.

Haberin Devamı