Gazete Vatan Logo

Emka Doğalgaz'a bir ödül daha

Emka Doğalgaz, her yıl aldığı kalite ödülleri ile başarısına başarı katmaya devam ediyor.

Temelleri 1997 yılında atılan ve İzmir‘e doğalgazın gelmesiyle faaliyetlerini yoğunlaştıran Emka Doğalgaz, her yıl aldığı kalite ödülleri ile başarısına başarı katmaya devam ediyor.

2007 yılından itibaren kesintisiz Ege Bölgesi Kalite Ödülü Birinciliğine layık görülen Emka Doğalgaz, Isıtma Soğutma ve Doğalgaz sektörünün devlerinden olmuş ve Bölgesinde birinci sırayı rakiplerine bırakmamıştır.

Isıtma sektörünün Almanya merkezlilider firması Vaillant tarafından düzenlenen ve Türkiye’deki tüm bayilerin katılmış olduğu Kalite Ödülü sisteminde, bir çokkriter yer alıyor. Yüksek müşteri memnuniyeti, işçilik kalitesi, zamanında ve sorunsuz iş tamamlama, yüksek müşteri kapasitesi ve müşteritavsiye oranı bunlardan yalnızca bir kaçı.Bu aşamalar sonucunda yapılan rakip analizleri sonucunda, Emka Doğalgaz Ege Bölgesinde sektörün lideri olduğunu Vaillant tarafından birkez daha tescillemiş oldu.

Emka Doğalgaz; 2014 yılının değerlendirmesi sonucunda Ege Bölge Kalite Birincisi ve Türkiye Kalite Üçüncüsü ödüllerini aldı.

Haberin Devamı

EMKA DOĞALGAZ Ödül Gecesine Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Melih GÖKTANIR ve Genel Müdürü Ali GÖKTANIR ile katıldı.

Yönetim Kurulu Başkanı Melih GÖKTANIR “ Geçtiğimiz yıl Almanya’da olan ödül töreni bu yıl Sri Lanka’da yapıldı. Her yıl olduğu gibi bu yılda büyük heyecanla gittik. Tabi en güzeli de emeğimizin karşılığı olan ödüller ile ülkemize dönmekti.Almış olduğumuz bu ödüller her yıl bizi bir adım daha ileri taşıyor.Katılmış olduğumuz ödül töreninde yüzlerce bayii arasından Bölgemizde ve Türkiye genelinde dereceye girmek bizi onurlandırdı.Bizbaşarının bir bütün olduğunu düşünüyoruz.Ege Bölgesinde 8.kez üst üste Kalite Birincisi olmak ve bu sekiz yılda 5.kez Türkiye genelinde dereceye girmekbüyük bir özverinin neticesidir. Emka Doğalgaz olarak; kalite odaklı çalışmak, bu yolda azami gayret göstermek, ekip ruhu ile hareket etmek ve yüksek müşteri memnuniyeti bizim ne kadar doğru bir yolda ilerlediğimizin bir göstergesi.Emka ailesi olarak şirketimizde görev alan tüm personelimizin emeğinin karşılığı olan bu ödülleri ortak başarımız olarak görüyoruz.”.

Haberin Devamı

Genel Müdür Ali GÖKTANIR “Her yıl Ege Bölgesinde Birinci oluyoruz. Türkiye genelinde de dereceye giriyoruz. Başarılarımızı taçlandıran bu ödüller motivasyonumuzu arttırıyor ve her yıl bir adım daha öteye gitmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Yüzlerce bayi arasından Ege Bölgesinde birinci olmanın yanı sıra Türkiye genelinde ilk üç firmadan biri olmak bizleri onurlandırdı. Bize bu gururu yaşatan tüm ekip arkadaşlarıma ve özellikle bize güvenen, bizi tercih eden ve tavsiye eden tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum.”