Gazete Vatan Logo

Eminevim'de dar gelirliye faizsiz ev

Orta kesime hitap eden Eminevim sisteminde faizsiz daire sahibi edindirme amaçlanıyor

Bugüne kadar 70 binden fazla teslimat yapan Eminevim her geçen gün bu hedefini dahada yükseltiyor. Vatandaşları faizsiz ev sahibi yapıyor.

Dar gelirli için ev sahibi olma fırsatı

Toplumun orta gelirli kesimine hitap eden projelerle, alt kesimi ev ve otomobil sahibi yapmayı amaçlayan , Elbirliği sistemi ile bugüne kadar 70 binin üzerinde teslimat yapan Eminevim, tabandaki vatandaşı da bu sistemle ev sahibi yapıyor. Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğunu ortadan kaldırarak, tabanın sorununu çözen Eminevim her geçen gün teslimat sayısını arttırarak vatandaşları faizsiz ev sahibi yapıyor.

Peşinat yok vade farkı yok faiz yok

Peşinatlı veya Peşinatsız seçenekler arasından tercihini yapan vatandaşlara ,120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Seçilen taksit sayısının aynı zamanda o gruptaki kişi sayısı olduğu sistemde her ay bir ev parası birikerek, noter huzurunda yapılan çekilişle her ay bir vatandaş ev sahibi oluyor.

Dar gelirli olan da ev sahibi olacak

Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğuna dikkat çekerek, ev sahibi olma şansı bulunmayan, dar gelirle yaşamak zorunda olan tüketici uygulanan 'Elbirliği Sistemi' ile bu hayaline kavuşuyor.

Haberin Devamı

Evsiz dar gelirli kalmayacak

Elbirliği sistemi ile dar gelirli vatandaşın ev sahibi olmasını sağlayan Eminevim, bu sistem ile ülkede bir çok kişinin hayali olan ancak dar gelirli oldukları için sahip olamadıkları ev hayalline kavuşmalarını sağlıyor. Bu sistemle Ev sahibi olmayan dar gelirli kalmayacak.