Gazete Vatan Logo

Emina Sandal kimdir? Emina Sandal ile Mustafa Sandal boşanacak mı?

Emina Sandal kimdir? Emina Sandal ile Mustafa Sandal boşanacak mı? Sorularının yanıtı sıkça araştırılmaya başlandı. Gündeme bomba gibi düşen bu haber sonrası Emina Sandal'ın hayatına ilişkin tüm bilgileri paylaştık.

Emina Sandal kimdir? Emina Sandal ile Mustafa Sandal boşanacak mı?

Ünlü ve başarılı sanatçı Mustafa Sandal ile eşi Emina Sandal'ın boşanacağı haberi gündemde bomba etkisi yarattı. Peki çift gerçekten ayrılacak mı? Emina Sandal'ın eğitimi, kariyer, vs. merak edilen soruların yanıtları da haberimizde yer alıyor.

Mustafa-Emina Sandal basın açıklaması:

Dünkü ortak açıklamalarımızda da belirttiğimiz üzere boşanma sürecinde olduğumuz doğrudur ve yakında evlilik birliğimizi medenice sonlandıracağız. Bundan sonra hayatımıza iki yakın dost ve "Yaman ile Yavuz'un anne-babası" olarak devam edeceğiz.

Biz bu süreci çocuklarımıza zarar gelmeyecek şekilde ve bir anne-babaya yakışır biçimde atlatacağız. 14 yıllık birlikteliğimiz boyunca aşk, sevgi ve saygıyla birbirimize sadakat içinde evliliğimizi yaşadık. Bu ayrılığın tek sebebi maalesef aramızdaki aşkın zamanla tükenmesidir. Başka ikinci bir sebebi yoktur, hiçbir zaman da olmamıştır. Özellikle belirtmek isteriz ki, birbirimize olan sevgi ve saygımız sonsuza dek bakidir ve öyle de kalacaktır.

Biz bugüne kadar aile kurumuna saygıyla yaklaştık, bu süreç boyunca aynı saygıyı sizlerden de rica ediyoruz.

Haberin Devamı

EMİNA SANDAL KİMDİR?

15 Ocak 1982, Novi Pazar, Sırbistan'ın tarihi Sancak Bölgesi'nde doğan Boşnak şarkıcı, dansçı besteci ve oyuncu. Ayrıca Türk "Fabrika" markası ve Makedon "Kara" markası için katalog modelliği yapmıştır.

Basketbol oyuncusu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi, İki ülke ayrılmadan önce yapılan son yarışmanın kraliçesi, Sırbistan ve Karadağ Güzeli profesyonel manken Dina Dzankovic'in görümcesi, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşidir. Ülkesinde Emina Jahovic (Emina Yahoviç), Türkiye'de ise Emina Sandal ve Emina Türkcan olarak tanınır. Fakat Türkcan (Turkdzan) soyadını resmî olarak hiçbir zaman almamıştır. Bu soyad, sadece ağabeyinin -Türkiye millî basketbol takımı'na girmeden önce- Türk vatandaşlığına geçtikten sonra aldığı soyaddır Boşnak kökenli bir Müslüman'dır. Bir kez Bosna-Hersek ve bir kez de Sırbistan için Eurovision Şarkı Yarışması elemelerine katılan Emina Jahovic, İstanbul'da yaşamaktadır. Ülkesinin ve diğer Balkan ülkelerinin müzik dünyasında halk tarafından ve otoritelerce yaygın olarak Diva/Müziğin Prensesi lakapları ile anılmaktadır. Ana dili Sırpça olmak üzere, Boşnakça, Türkçe ve İngilizce bilmektedir ve Hırvatça, Karadağca gibi diğer Balkan dillerini de anlayabilmektedir.

Haberin Devamı