Gazete Vatan Logo

Emekli gurbetçiyi sevişirken öldüren kadına ömür boyu hapis

ADANA'da, 70 yaşındaki emekli Osman Efe'yi parası için sevişirken zehirlediği iddiasıyla 'tasarlayarak öldürme suçundan' yargılanan 40 yaşındaki Selma Cingöz, 'ömür boyu' ve 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Emekli gurbetçiyi sevişirken öldüren kadına ömür boyu hapis

Osman Efe, Almanya'da çalışıp emekli olduktan sonra merkez Sarıçam İlçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi'ndeki evine yerleşip yalnız yaşamaya başladı. Bu arada evli 2 çocuk annesi Selma Cingöz, evini satmak için anlaştığı bir emlakçının müşteri olarak bulduğu Osman Efe ile tanıştı. İddiaya göre, Cingöz zamanla samimi olduğu Efe ile para karşılığı ilişkiye girmeye başladı. Osman Efe'nin ziynet eşyaları ve parasının olduğunu öğrenince de iddiaya göre öldürmeye karar veren Cingöz, plan yaptı.

Osman Efe'yi en kolay cinsel ilişki sırasında öldürebileceğini düşünen Selma Cingöz, bunun için evinde bulunan tarım ilaçlarını karıştırarak iki enjektöre doldurdu. 11 Ekim'de içine tarım ilacı koyduğu enjektörleri ve 2 bıçağı yanına alan Cingöz, Efe'nin evine gitti.

'CİNSEL GÜCÜ ARTIRIR'

Enjektör ve bıçakları yastığın altına saklayan Cingöz, sevişirken enjektörleri yatakta sırt üstü yatan Efe'nin boynuna saplayıp enjekte etti. Efe'nin tepki göstermesi üzerine Cingöz, verdiği ilaçların cinsel gücü arttıracağını söyledi. Sema Cingöz, Efe'yi çay demlemesi için mutfağa gönderdikten sonra yastığın altına sakladığı ekmek bıçağını alıp 9 kez bıçakladı. Efe, yaralı halde gittiği banyoda yere düştü. Sema Cingöz, baca içerisinde bulunan cüzdandaki yaklaşık 7 bin Euro'yu ve telefonları aldıktan sonra olaya hırsızlık görüntüsü vermek için eşyaları dağıtıp çıktı. Olaydan bir gün sonra yakalanan Cingöz, tutuklandı. Otopsi raporunda ise Efe'nin tarım ilacı zehirlenmesinden öldüğü belirtildi. Olayı araştıran polis, Selma Cingöz'ü yakaladı. Cingöz, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Haberin Devamı

'KIZIMI İSTEDİ'

Tasarlayarak öldürme suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu, nitelikli hırsızlık suçundan da 7 yıla kadar hapis istemiyle 7'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan Selma Cingöz, Osman Efe'nin yanı sıra başka erkeklerle de para karşılığı cinsel ilişkiye girdiğini anlattı. Osman Cingöz'ün sapıkça isteklerde bulunduğunu savunan Cingöz, mahkemede şunları söyledi:

"Bir gün evindeyken cüzdanım yere düşünce kızımın resmi ortaya çıktı. Osman, daha sonra bana gelirken kızımı da getirmemi, ona dokunmak istediğini ve para vereceğini söyledi. Ben buna tepki gösterince 'Kızının okuluna giderim, onu kaçırırım, evinize gelirim, kocanın iş yerine giderim' diye tehdit etmeye başladı. Osman'ın kızımı kaçırmasından korktum. Çok tedirgin olmuştum. Osman'ı arayıp müsaitse gelmek istediğimi söyledim. O da müsait olmadığını yarın gelmemi, gelirken kızımı da getirmemi istedi. Bunun üzerine evde bulunan tarım ilaçlarını 2 adet enjektöre doldurdum. Yanıma 2 bıçak alarak bir gün sonra evine gittim. Eve gittiğimde kapı açıktı ve çıplak bir şekilde beni bekliyordu. Sevişirken enjektörleri boynuna saplayıp tarım ilaçlarını enjekte ettim. Tepki gösterince, cinsel gücü arttıran ilaç olduğunu söyledim. Bir şey olmayınca Osman mutfağa giderken sırtından bıçakladım. Sonra yaptığıma pişman olunca onu banyoya götürüp yarasına su tutup tütün bastım. Kötü olmaya başlayınca ambulansı aramamı istedi. Ancak ben korkumdan aramadım. Banyoda yere düşünce kapıyı üzerine kilitledim. Hırsızlık süsü vermek için evi dağıtıp bacada bulunan cüzdandaki paraları alıp evden ayrıldım."

Haberin Devamı

EŞİ VE KIZI TANIK OLARAK KONUŞTU

Haberin Devamı

Duruşmalarda tanık olarak ifade veren Selma Cingöz'ün eşi Lütfü ile kızı G.C., gözyaşları arasında konuştu. G.C., annesinin son zamanlarda oldukça tedirgin olduğunu, Lütfü Cingöz ise eşinin çocuklarını son zamanlarda çok sıktığını söyledi. Mahkeme heyeti, yargılamanın sonunda Selma Cingöz'ü cinayet suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasına çarptırdı. Tutuklu sanığın duruşmalardaki iyi halini gözeten heyet, cezayı 'ömür boyu' hapis cezasına çarptırırken, hırsızlık suçundan da 5 yıl hapis cezası verdi.