Gazete Vatan Logo

Emekli albay oğlunu vurup intihar etti

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, emekli albay Ahmet Taşçı (57), bilinmeyen bir nedenle tartıştığı oğlu Arda Çağlar Taşçı’yı (29) tabancayla başından vurduktan sonra, kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi.

Emekli albay oğlunu vurup  intihar etti

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, emekli albay Ahmet Taşçı (57), bilinmeyen bir nedenle tartıştığı oğlu Arda Çağlar Taşçı’yı (29) tabancayla başından vurduktan sonra, kendi başına ateş ederek yaşamına son verdi. Ağır yaralanan Arda Çağlar Taşçı da kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Eşini 15 yıl önce kanser hastalığından kaybeden emekli albay Ahmet Taşçı’nın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp’a gönderildi. Emekli albayın aynı apartmanda yaşayan babasının da emekli astsubay olduğu öğrenilirken, tenis hocası olan Arda Çağlar Taşçı’nın sivil havacılık eğitimi gördüğü ifade edildi.

İlişki sırasında boğazını sıktım

Alanya’da oturan 68 yaşındaki Adalet Maydos, 15 Mart 2016 tarihinde, evinde ölü bulundu. Polis olayla ilgili Hayri K. (35) ve M.B.’yi (52) gözaltına aldı. Şüphelilerden Hayri K.’nın, emniyetteki ifadesinde, “Para karşılığı Maydos’a ait evde cinsel ilişkiye girdik. İlişki sırasında boğazını sıktım. Maydos’un gözleri kaydı ve hareketsiz şekilde yere yığıldı. Korkarak, olay yerinden kaçtım. Daha sonra öldüğünü öğrendim ve kimseye bu olaydan bahsetmedim” dediği belirtildi.

Haberin Devamı