Gazete Vatan Logo

Elysium Elit metrekaresi 4300 dolar

Elysium Elit Koşuyolu satışa çıktı.

Ofton İnşaat, İstanbul Anadolu Yakası’nın en nezih semtlerinden Koşuyolu’nun adeta kalbi olacak yeni yaşam projesi“ Elysium Elit Koşuyolu”nu satışa çıkardı.

Bir kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen proje yüzde 55 toprak sahibi, yüzde 45 Ofton İnşaat hak sahipliğiyle hayata geçiriliyor. Ön talepte yüzde 20'ye yakını satılan projede metrekare 4300 dolardan başlangıç gösteriyor.

Lüks ve konforlu bir yaşamın kapılarını açacak olan “Elysium Elit Koşuyolu”,biri geniş yaşam alanları bulunan lüks konutlardan, diğeri de homeofis imkanı sunan rezidanslardan oluşan iki farklı blok halinde yükselecek. Toplam 10 dönüm araziye sahip olan projede daireler, metrekaresi 4.300 Amerikan Doları’ndan başlayan fiyatlarla yatırımcılarıyla buluşacak. Projenin, 2016 yılı son çeyreğinde bitirilmesi hedefleniyor.

Türkiye’nin önde gelen inşaat markalarından Ofton İnşaat, İstanbul’un yaşam olanakları ve ulaşım imkanları açısından akla gelen en nezih semtlerinden Koşuyolu’nunyepyeni buluşma noktası olacak Elysium Elit Koşuyolu’nu satışa sundu.

Haberin Devamı

Elysium Elit Koşuyolu’nun tanıtım toplantısı, Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanları Yusuf Şimşek ve İsmail Hakkı Altun’un katılımıyla5 Mart 2015 tarihindeShangri – La Hotel’de düzenlendi.

İsmail Hakkı Altun: “İnanıyoruz ki 2015 yılı, Ofton İnşaat’ın yılı olacak”

Toplantıda konuşanOfton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Hakkı Altun, gayrimenkul sektörünün son yıllarda artan yatırımlarla birlikte 2014 yılını büyüyerek kapadığını ve bu büyümenin Türkiye ekonomisi için büyük başarı olduğunu kaydetti. Altun, “Bu büyümeyi getiren faktörlerin başında konut kredisi faizlerindeki cazip oranlar ve Mütekabiliyet Yasası ile yabancıların konut alımına yönelik esneklikler geliyor. Bu noktada hem vatandaşlarımızın hem de yabancıların yatırım veya yaşam amaçlı beklentilerini karşılayan projeleri hayata geçirmiş olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Ofton İnşaat’ı,2003 yılında iş ortağı Yusuf Şimşek ile birlikte kurduklarını ve aradan geçen 12 senede birbirinden farklı toplam 18 projeyi hayata geçirdiklerini belirten İsmail Hakkı Altun, 2015 yılında gayrimenkul ve turizm sektöründe gerçekleştirecekleri yeni projelere ek olarak perakende sektörüne de adım atacaklarını belirterek, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz projelerimiz, yeni projelerimizin teminatı niteliğindedir. Lüks ve konforun yanı sıra görsel açıdan da kalite sunan projelerimizde bugüne kadar alanında ödüllü mimarlar Turgut Toydemir, Ömer Çamoğlu, Ali Esad Göksel ve Sabri Paşayiğit gibi isimlerle çalıştık. Bir yandan Kentsel Dönüşüm Yasası’nın getirdiği fırsatları değerlendiriyoruz, diğer yandan da Mütekabiliyet Yasası sayesinde yabancı ülkelere açılıyoruz. Bugün itibarıyla Ofton İnşaat’ın müşterilerinin yüzde 30’unu Avrupa ve Orta Doğu’dan yabancılar oluşturuyor. İlerlediğimiz bir diğer kulvar ise Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı; bu alanda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

“İki yılda 1 milyar TL ciro hedefliyoruz”

Ofton İnşaat’ın 2014 yılını da değerlendiren ve geleceğe yönelik projeleri hakkında ipuçları veren İsmail Hakkı Altun, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

“Geçtiğimiz yıl satışa çıkardığımız Elysium Art Şişli, 2015 yılının hemen başında ön talep toplamaya başladığımız Elysium Elit Koşuyolu ile Dolapdere’de inşa edeceğimiz konut ve mağazalardan oluşan projemiz ve tatil mekânı Bodrum’un cennet gibi bir noktasında yükselecek lüks konut projemiz, gayrimenkul projelerimizi oluşturacak.Ayrıca bünyemizde oluşturduğumuz turizm grubu ile şehir otelciliği alanında da dünyanın sayılı meydanlarından biri olan Taksim’deki otelimiz, uluslararası bir zincirin oluşturduğu yeni markanın Türkiye’deki ilk adresi olarak hizmet vermeye başlayacak.Bunun yanı sıra Kasımpaşa’da 2 – 3 ay içinde işletmeye açacağımızotel projemizle,Merter’de 70 milyon dolar yatırımla inşa ettiğimiz bir diğer otel projemizin detaylarını paylaşmayı hedefliyoruz. Geçtiğimiz yıl Ofton İnşaat olarak yaklaşık 100 milyon TL ciro elde etik. Bu sene gayrimenkul sektöründe 500 milyon TL, turizm sektöründe de 25 milyon Amerikan doları ciro hedefliyoruz. Yeni adım atacağımız perakende sektöründe ise 5 milyon Euro yatırım gerçekleştireceğiz. Böylelikle 2015 yılında 570 milyon TL, 2016 yılında da 470 milyon TL olmak üzere gelecek iki yılda 1 milyar TL’yi aşan ciro hedefliyoruz. İnanıyoruz ki 2015 yılı, Ofton İnşaat’ın yılı olacak.”

Haberin Devamı

Yusuf Şimşek: “Elysium Elit Koşuyolu nesilden nesile aktarılacak, yaşam trendlerini belirleyecek ve yepyeni bir buluşma noktası olacak”

Oftonİnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek de, Ofton’un kuruluşundan bu yana her zaman müşteri memnuniyetini esas alan, eksiksiz anahtar teslim projelere imza attıklarının altını çizdi. Yusuf Şimşek, Elysium Elit Koşuyolu’nun da, Anadolu Yakası’nın en nezih semtlerinden Koşuyolu’nda, konumu ve ulaşım kolaylıkları sayesinde her dönem için bir yaşam merkezi olarak tercih edileceğine inandıklarını söyledi.

Yusuf Şimşek,Elysium Elit Koşuyolu’nun,lokasyon avantajının yanı sıra sosyal imkanları, akıllı ev teknolojisi, çocuklara yönelik olanakları ve sosyal sorumluluk sahibi uygulamalarıyla yatırımcısına lüksün kapılarını açacağını belirterek, şunları söyledi:

“Projemiz, toplam 10 dönüm arazi üzerinde biri lüks konut ve diğeri de rezidanslardan oluşan iki ayrı blok ile dünyaca ünlü markaların hizmet vereceği açık hava alışveriş merkezinden oluşacak.

Lüks konutların bulunduğu ve geniş ailelerin oturmasına imkân tanıyacak olan A Blok’ta,3,5+1 ve 4,5+1 tipte toplam 54 dairenin yer aldığı 14 katbulunacak.

Dairelerin yaşam alanlarının197,69 – 253,99 metrekare arasında değiştiği A Blok’un son iki katında iki adet dubleks daire yer alacak ve bu dairelerin genişliği 433,26 metrekare olacak. Bu daireler, 120 metrekarelik teras ve kat bahçesiayrıcalığına sahip olacak.

Rezidansların yer aldığı ve 6 kattan oluşan B Blok’ta ise homeofis yetkilendirmesi de bulunan 1+1 ve 2+1 konseptte, 66,68 – 106,22 metrekare aralığında toplam 32 daire bulunacak.

B Blok’ta ise alanları 182,45 – 187,77 metrekare aralığında değişen teraslı iki dubleks daire yer alacak.

İnanıyoruz ki projemiz, İstanbul’un en nezih semtlerinden biri olan Koşuyolu’na hem değer katacak hem de bölgeyi yeni bir çekim merkezi haline getirecek.”

2015 yılı ile birlikte Elysium Elit Koşuyolu için ön talep toplamaya başladıklarını dile getiren ve bugün itibarıyla satışlara başladıklarını kaydeden Yusuf Şimşek, birim başına metrekare fiyatının 4.300 Amerikan Doları’ndan başladığını ve projenin bitirilme tarihi olarak da 2016 yılı son çeyreğini hedeflediklerini söyledi.

Bölgeye değer katacak bir alışveriş merkezi

Elysium Elit Koşuyolu, sahip olduğu sosyal alanlar ve Fitness Center ile şehrin merkezinde sağlıklı bir yaşamın kapılarını açacak.Akıllı ev teknolojisinin kullanılacağı projede, parmak izine duyarlı kapı kilit sistemlerinden salon içi ses sistemi alt yapısına, mobil uygulama ile ev içinde tüm sistemlere uzaktan erişimden dijital concierge hizmetlerine, uzaktan kontrollü kapı yönetim sisteminden çelik kapı girişi alarm sistemine kadar bir çok teknolojik farklılık bulunacak.

Elysium Elit nerede?

Çocukları da unutmayan Elysium Elit Koşuyolu’nda özellikle çocukların gelişiminde önemli rol oynayan eğitim ve sosyalleşme imkanları sunulurken, yürüme ve görme engelli vatandaşlar için de şeritler, rampalar ve asansörlerde özel paneller bulunacak.

Ulaşım açısından da birçok avantaj sunan Elysium Elit Koşuyolu,Boğaziçi Köprüsü’ne 5 km, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 30 km, deniz otobüslerine 3 km ve Marmaray ile Metro’ya yürüme mesafesinde olmasının yanı sıra Bağdat Caddesi’nin yanı başında konumlanıyor.