Gazete Vatan Logo

Elleri kelepçeli, camdan atlayarak adliyeden kaçtı!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde hırsızlık suçundan hüküm giyen ve adliyede işlemlerinin yapıldığı sırada camdan atlayarak kaçan kişi, yaklaşık iki saat sonra yakalandı

Elleri kelepçeli, camdan atlayarak adliyeden kaçtı!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde hırsızlık suçundan hüküm giyen ve adliyede işlemlerinin yapıldığı sırada elleri kelepçeli halde camdan atlayarak kaçan kişi, yaklaşık iki saat sonra yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Gelibolu'da hırsızlık suçundan hüküm giyen İzzet Çınar (24), cezaevine götürülmek üzere gerekli işlemlerin yapılması için polis tarafından Çanakkale Adliyesi'ne getirildi.

Elleri kelepçeli olarak adliyenin birinci katında bekleyen Çınar, bu sırada ekiplerin bir anlık dalgınlığından faydalanıp camdan atlayarak kaçmaya başladı. Polis ekipleri, firarinin yakalanması için çalışma başlattı.

İzzet Çınar ve polis ekiplerinin arasında yaşanan kovalamaca nedeniyle Çanakkale Pazar Yeri, Küçük Sanayi Sitesi ve söz konusu bölgede geniş çaplı arama yapıldı.

Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda firarinin izini süren polis ekipleri, önce Fevzipaşa Mahallesi'nde, ardından da Cuma Pazarı içinde görüldüğü belirtilen elleri kelepçeli firariyi bulmak için her yeri aradı.

Bu sırada firari kişinin bir taksiye bindiğini belirleyen ekipler, taksi durağından sürücünün telefonunu alarak irtibata geçti. Taksici 116. Jandarma Er Eğitim Alayı yakınlarında duracağını bildirdi. Polisin önünü kestiği taksideki Çınar, durumu anlayıp araçtan inerek kaçmaya başladı.

Haberin Devamı

Küçük Sanayi Sitesi'ne giren firari, site esnafı ve polisler tarafından kaçarken yakalandı.

Yaklaşık iki saat süren kovalamacanın ardından yakalanan hükümlü, işlemleri için Çanakkale Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.