Gazete Vatan Logo

Elkatmış, ROJ TV'de canlı yayına katıldı!

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Didinmez, TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı, AK Parti Nevşehir milletvekili Mehmet Elkatmış’ın, Roj TV’de telefonla canlı yayına katıldığını iddia etti.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyetinde basın toplantısı düzenleyen Didinmez, Elkatmış’ın 2006 yılında Şemdinli’de meydana gelen olaylardan sonra Roj TV’de telefonla canlı yayına katılmasının soruşturulmasını istedi.

Didinmez, Türk Hükümetinin Danimarka’dan yayın yapan ve terör örgütü PKK’nın yayın organı olarak nitelendirilen Roj TV’nin kapatılması için Danimarka hükümetine müracaatta bulunduğunu da hatırlatarak şunları söyledi:
"İktidarın mensubu olan Elkatmış’ın bu tavrı araştırılmalıdır. Terör örgütü yayın organının kapatılmasını isteyen bu hükümet mensubu ve İnsan Hakları Komisyon Başkanı Elkatmış’ın 2006 yılında bu yayın organına beyanatta bulunmasına bir anlam veremedik. Elkatmış bunun hesabını Nevşehirlilere ve yüce Türk milletine verecektir." AK Parti iktidarını da eleştiren Didinmez, seçim hazırlıklarına başladıklarını belirterek şunları söyledi:

"Seçimlerde tek başına iktidar olmak amacı ile yola çıktık. Partimiz Türkiye’nin geride bıraktığı hasarı kaldıracak güçtedir. Bir milletin huzur içinde yaşanmasının ilk sorumlusu iktidardır. Bu, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de geçerlidir. Bu yıl, cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminin yapılacağı bir yıl olduğu için önemlidir.

Ülkemizin içte ve dıştaki sorunları her geçen gün büyüyor. Bölücü terör olayları, sözde Ermeni soykırımı, Kıbrıs konusundaki dayatmalar, ülkemizi uluslararası alanda her geçen gün sıkıştırıyor. Türkiye’nin kurtuluşu AK Parti’nin iktidardan uzaklaştırılması şartına bağlıdır

Haberin Devamı