Gazete Vatan Logo

Elit Cambridge Koleji'nde Sanat Dolu Bir Gün

Elit Cambridge Koleji öğrencileri 27 Mart Dünya Tiyatro Günü etkinlikleri kapsamında “Arkadaşım Hoşgeldin”in sempatik müzisyeni Özer Atik’i ve usta oyuncu Haldun Boysan’ı ağırladı.

Elit Cambridge Koleji'nde Sanat Dolu Bir Gün

Arkadaşım Hoşgeldin” programıyla ekranlardan tanıdığımız, profesyonel müzik yaşamında tiyatro oyunları için sahne müzikleri besteleyen değerli piyanist ve ses sanatçısı Özer Atik, Elit Cambridge Koleji öğrencileriyle bir araya gelerek keyifli bir sohbet ve müzik dinletisi gerçekleştirdi.

“Arkadaşım Hoşgeldin” programı ile ilgili olarak “Yaptığımız iş tamamen doğaçlama olduğu için sahneye çıktığımda ne olacağını bilmiyorum. Bu merak beni her programda heyecanlandırıyor.” açıklamasında bulunan Özer Atik, öğrenciler için “Allı turnam” türküsünü seslendirdi ve öğrencilere “Yeteneklerinizi keşfedin ve o yönde ilerleyin” mesajını verdi.

Rol aldığı dizi ve sinema filmlerinin yanı sıra sesiyle birçok karaktere can veren tiyatro ve sinema dünyasının emektar ve ödüllü oyuncusu Haldun Boysan da, etkinlikler kapsamında öğrencilerle buluşarak tiyatro ve sanat dolu bir sohbet gerçekleştirdi.

Oyuncu olmak için öncelikle oyunculuğu sevmek gerektiğini belirten Boysan; “Oyunculuk kolay bir iş değil, zamanının çoğunu prova yaparak, aynı sahneyi defalarca çekerek harcıyorsun. Oyuncu olmak için önce sabırlı olmak, sonrasında yetenekli olmak ve eğitim almak gerekiyor.” açıklamasında bulundu. Öğrencilerin “İnsanlar sizi alkışladığında nasıl hissediyorsunuz? İçinizde kelebekler uçuyor mu?” sorusuna ise “Evet, başarıyla birlikte insanın içinde kelebekler uçuyor, başarı kişiyi daha başarılı olmaya itiyor.” şeklinde yanıtlayan Boysan, öğrencilere “İşinizi her zaman layıkıyla yapmaya çalışın.” tavsiyesinde bulundu.

Haberin Devamı