Gazete Vatan Logo

Elif'le Ömer'e olaylı nişan!

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in rol aldığı Kara Para Aşk'ta bu hafta Elif ve Ömer'in olaylı nişan gecesi kaldığı yerden devam ediyor.

Heyecan dolu bölümde; Hüseyin ve Nedret'in istememelerine rağmen Elif ve Ömer'in en özel geceleri yüzükleri takılarak tamamlanacak. Nişan gecesine Nilüfer'in, Metin'den aldığı beklenmeyen telefon damga vuracak.

Elif ve Ömer'in evliliğe doğru ilerledikleri en mutlu olduğu gecelerinde; Tayyar'ın böbreğini çaldığı Metin tutulduğu yerden kaçacak. İzleyenlere soluksuz anlar yaşatacak bölümde yaralı olan Metin'in çırpınışları ekran başındaki izleyenlere de soluksuz anlar yaşatacak. Metin'in Nilüfer'den saklanması için yardım isteyeceği bölümde Nilüfer sevdiği adamı canı pahasına kurtarmak isteyecek.

Metin'in kaçtığını öğrenen Ömer ve Elif ise Nilüfer ve Metin'i yakalamak için unutulmaz bir takip süreci başlatacak.

Ömer ve Elif Metin' i yakalayabilecekler mi?, Metin'in kaçtığını öğrenen Tayyar nasıl bir plan yapacak?, Elif ve Ömer'i ayırmayı başaramayan Hüseyin'in korkutucu yeni planı ne? Kara Para Aşk'ın izleyenleri yine sürprizleriyle ters köşeye yatıracağı yeni bölümü 17 Aralık Çarşamba günü saat 20:00'da ATV ekranlarında olacak...

Haberin Devamı