Gazete Vatan Logo
Magazin Elif Kaya 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu

Elif Kaya 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu

İnternette yayınlanan Tanser Yılmaztürk’ün sunduğu Kahve Sohbetleri’nin konuğu ‘Aşklarca’ şarkısıyla gündemde olan Elif Kaya oldu.

Elif Kaya 'Kahve Sohbetleri'ne konuk oldu

Kendine has sunumuyla ve yaptığı oyunlarla yerli Jimmy Fallon olarak alınan Tanser Yılmaztürk’ün Elif Kaya’ya yeni single öncesi yaptığı sürpriz imaj programa damga vurdu. Daha önce de yarısı siyah yarısı sarı saçlarıyla gündemde olan şarkıcının saçları yayın sırasında Tanser Yılmaztürk tarafından kırmızıya boyandı. Elif Kaya’nın saçları kırmızıya boyanırken ‘Şu an kendimi sinek gibi hissediyorum’ demesi kahkahalara sebep oldu.

Çok eğlenceli geçen programda, çocukluğunda ilk hatırladığın an sorusunda duygulanan sanatçı; küçük bir bahçesi ve kuyusu olan gecekondu bir evde oturuyorduk. Annem her sabah aynı yerde kahvaltı hazırlıyordu o anı hatırlıyorum, derken duygulanması dikkatlerden kaçmadı.

Ses rengine yabancı şarkıların iyi gittiğini söyleyen güzel şarkıcı, ingilizcesinin iyi olmadığını ama buna rağmen yine de sesinin tüm dünyayı dolaşacağına inandığını söyledi.

Polemiklerin eskisi gibi tutmadığını söyleyen şarkıcı; Zaten niye polemik olsun niye laf atalım, diyerek çizgisinin polemikten uzak olduğunu söyledi. Elif Kaya, Demet Akalın için ‘Abla’ Hande yener için ‘Anne’ Aleyna Tilki için ‘Çılgın’ Ece Seçkin için ise ‘Renkli’ cevabını verdi.

Haberin Devamı

Hayatının bir film gibi olduğunu söyleyip bunun senaryosunun da ufaktan notlarını almaya başladığını ve hayatını film yapmak istediğini söyleyen Elif Kaya; Hayatımda çok enteresan şeyler oldu. Bunun içinde aşk da var umut da var umutsuzluk da var. Bir dizi olsa mesela her bölümde heyecanlanacak konu var, dedi.

Aşk hayatıyla ilgili de konuşan güzel şarkıcı, tutku insanı olduğunu ama şu anda hayatında kimsenin olmadığını söyledi.

İnanılmaz keyifli geçen programda birçok şarkı seslendirip göbek atan Elif Kaya izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Bunun yanı sıra programın klasikleşen sessiz sinema oyunu ve karaoke bölümü güldürdü.