P&G’nin Fazla Mesai ekibi sahne aldı

Temizlik ve güzellik ürünlerinde dünyanın önde gelen markalarından biri P&G. Ama P&G denildiğinde ilk anda aklınıza bir şey gelmeyebilir çünkü P&G’den çok markaları ön planda. Örnek mi: İpana, Orkid, Prima, Ariel, Gillette...

Haberin Devamı

Temizlik ve güzellik ürünlerinde dünyanın önde gelen markalarından biri P&G.

Ama P&G denildiğinde ilk anda aklınıza bir şey gelmeyebilir çünkü P&G’den çok markaları ön planda. Örnek mi: İpana, Orkid, Prima, Ariel, Gillette...

Bu ünlü ve en çok satan markaları bir araya getiren P&G’nin Türkiye ofisinin artık bir müzik grubu var.

Adı Fazla Mesai.

Grubun fikir babası, müzik tutkunu olan P&G’nin CEO’su Saffet Karpat.

P&G’nin Türkiye, Orta Asya ve Kafkasya sorumlusu, iş yaşamının üst düzey yöneticilerinden Saffet Karpat, P&G çalışanlarından oluşan müzik grubuyla geçtiğimiz Çarşamba günü Arnavutköy’deki Eylül Bar’da sahneye çıktı.

Fazla Mesai, 1980’lerin, 1990’ların efsaneleşmiş rock şarkılarından REM’e, Duman’a uzanan geniş bir repertuvarla profesyonellere taş çıkaracak bir performans sergiledi.

Eylül Bar’a ben de bu kez Fazla Mesai’yi dinlemek için gittim. Kalabalık iğne atsan yere düşmez denilecek dereceydi.

Canlı performaslardaki iddialı çıkışlarıyla bilinen bar, bunlarından birini Müslüm Baba’yla gerçekleştirmişti. O konserde barın merdivenleri bile doluydu. Fazla Mesai’nin konseri Müslüm Gürses konserinden de kalabalıktı.

P&G’nin genç çalışanları arkadaşlarını ve CEO’larını sahnede görmeye gelmişti.

Müzik için pazar mesaisi yaptılar

“İş yaşamında başarının sırrı kendine güven, kendine zaman ayırma ve sempatiklik” diye geçirdim içimden. Milyon dolarlık yatırımları yöneten CEO ve kendisi gibi amatörce müzikle ilgilenen çalışma arkadaşlarından oluşan Fazla Mesai, 5 aydır her pazar prova yapıyormuş.

Görünen o ki işlerini ciddiye aldıkları kadar hobilerini de ciddiye alıyorlar. Hem eğlendiler hem eğlendirdiler. Kuşkusuz profesyonel iş motivasyonları da artmış ve ekip ruhu güçlenmiştir.

P&G CEO’su Karpat elektrogitar çalıyordu, arada sırada vokallere de eşlik ediyordu. Nisan ayında Fazla Mesai Eylül Bar’da performansını sergilemeye devam edecek. Böyle giderse dinleyicileri P&G çalışanlarının ötesine geçer, Fazla Mesai’nin sahne mesaisi de artabilir.

Pazar lideri olan markaları yönetiyor
23 yıldır P&G’de çalışan Karpat, Darüşşafaka Lisesi mezunu, İ. Ü. İşletme Fakültesini bitirdikten sonra yüksek lisansını Lozan Üniversitesi’nde yapmış. Daha önce de Pazarın Patronu’nun konuğu olan Karpat aslında kendisini bildi bileli çalışıyor.

P&G Türkiye’de deterjan, şampuan, diş macunu, saç boyası ve çocuk bezinde pazar lideri.

DİĞER YENİ YAZILAR