Gazete Vatan Logo
Magazin Elif Ece Uzun hastanelik oldu

Elif Ece Uzun hastanelik oldu

Elif Ece Uzun hastanelik oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde defileye katılan ünlü manken Elif Ece Uzun, yoğun tempoya dayanamayarak hastanelik oldu.

Bodrum’a bir defileye katılmak için gelen manken Elif Ece Uzun yoğun iş temposuna dayanamayarak yorgun düşmesi sonucu hastanelik oldu. Tüm günü hastanede geçiren Uzun, Bodrum tatilini 1 gün daha uzattı. Ortakent sahilinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan manken Uzun hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Uzun, “Bodrum’un tadını çıkaramadım. O nedenle bir gün daha uzattım Bodrum tatilimi. Dün annem de arayıp ‘kızım tamam çalış da biraz da bir gün arayla şu işleri al’ dedi. Sürekli şehir değiştirdim bu hafta. Vücudum dayanamadı ve gece hastanelik oldum. 2 tane serum yedim. Bütün geceyi uyuyarak geçirdim. Yorgun düşmüşüm, bir de çok çocuklarla oynadım orada defile esnasında. Küçük bir mikrop almışım. Vitamin falan verdiler. Bugün bomba gibi uyandım, Allah sağlık versin” dedi.

"ASKERLERİMİZ ŞEHİT OLURKEN BEN ZATEN GÜLMEM"

Manken Elif Ece Uzun, “Bir yandan tatil yapıyoruz. Daha çok olsun inşallah. Ülkemizde daha az sorunlar olsun, böyle güzel organizasyonlar yapalım ama ne yazık ki bir gün gülsek 3 gün sonra ağlıyoruz. Son birkaç yıldır böyle bir dönem yaşıyoruz. Umarım en kısa zamanda normale döner. 60’a yakın defilem iptal oldu. Ama o problem değil. Tabi bir de şöyle bir şey var. Bir yerlerde biri şehit olurken, ben zaten güle oynaya defileye çıkabilecek ruhta birisi değilim. Birileri ölmesin, biz para kazanmayalım. Hiç problem değil” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

TİCARETE ATILIYOR

Gıda sektörüne atıldığını ve ticaret yapacağını ifade eden Uzun, “Bir taraftan da ticari olarak bir şey yapmaya başlıyorum. Artık reklam sektörü tadı yok, eskisi kadar iş yok. Bir günde iki şehir değiştirirdik. Başladığımda 17 yaşındayım şimdi 31 yaşındayım, dünyanın 3’te 2’sini gördüm. Türkiye’nin hepsini gördüm. Ne yazık ki ülkede olan her karışıklık reklam sektörünü etkiliyor. Dediğim gibi herkes huzurlu olsun, biz yapmasak da olur. Allah izin verirse gıda sektörüne giriyorum. Uzun zaman önce şekerin ve glutenin insanlar üzerindeki zararlarını keşfettin. Daha doğrusu 1 aylık şeker gluten diyetine girdim. O diyette müthiş bir kilo kaybı, müthiş bir zihin berraklığı ve cildimde acayip bir tazelik olmaya başladı. Şu an tam yapamıyorum ama ben de inşallah o döngüye gireceğim. Şekersiz, glutensiz atıştırmalıklar üretmeye başlıyorum. Eylül ayının ortasından sonra inşallah bütün marketlerde olacak. Bir taraftan insanların sağlığına katkısı olacak bir şey üretmek hoşuma gidiyor. Belli bir yaştan sonra insan bir şeylere yararlı olmanın yollarını arıyor. Yani sadece kendinize yaptığınız şeyler mutluluk vermiyor. Böyle bir seçtiğim için de mutlu hissediyorum. Gıda mühendisimiz ile güzel denemeler yapıyoruz. 3 beyazdan benim ürünlerim sayesinde uzak duracaklar. Hem yiyecekler hem de formda kalacaklar. Herkes Canan Karatay senin ürünlerini muhtemelen destekleyecek diyor” şeklinde konuştu

Haberin Devamı