Gazete Vatan Logo

Elektrikli testereyle 7’ye bölüp ormana gömdüler

Kayseri’de Bülent Öztürk’ü bıçakladıktan sonra demir çubukla vurarak öldürüp, elektrikli testere ile 7 parçaya bölen ve gömen iki arkadaşa ağırlaştırılmış ömür boyu hapis verildi.

Elektrikli testereyle 7’ye bölüp ormana gömdüler

Kayseri’nin Develi ilçesinde bıçaklayıp, başına demir çubukla vurarak öldürdükten sonra cesedini elektrikli testere ile 7 parçaya bölüp, araziye attıkları iddiasıyla tutuklu yargılanan Bülent Öztürk’ün (39) sevgilisi Gonca Bozoğlu (26) ile arkadaşı Yusuf Kara’ya (28) ‘tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen karar duruşmasında Gonca Bozoğlu ve Yusuf Kara ile öldürülen Bülent Öztürk’ün 8 yakınının şikayetçi olarak hazır bulunduğu davada sanıklar haklarında yapılan suçlamaları kabul etmeyerek, beraatlarını istedi. Gonca Bozoğlu, “Önceki savunmalarımı tekrar ediyorum. Olayın buralara geleceğini düşünemedim. Pişmanım. Yüce adaletinize güveniyorum” dedi. Hakkında yapılan suçlamaları kabul etmediğini ifade eden Yusuf Kara ise “Önceki ifadelerim geçerlidir. Pişmanım” diye konuştu. Duruşma salonunda hazır bulunan öldürülen Bülent Öztürk’ün annesi ve kardeşlerinin de aralarında olduğu 8 yakını mahkemenin kararı açıklamasının ardından alkışlayarak, “Allah razı olsun” dedi.

Haberin Devamı