Gazete Vatan Logo

Elazığspor puan durumu nedir? Elazığspor hangi ligde?

1967 yılında Elazığ ilinde kurulan Elazığspor, Elazığ’da yaşanan 6,8’lik depremin ardından oyucuların maça çıkmak istememe nedeniyle ligdeki mücadeleden çekilmek istediklerini dile getirdi. Elazığspo’un ligden çekilmek için başvuruda bulunacakları haberinin ardından Elazığspor puan durumu nedir? Elazığspor hangi ligde? Sorularında artış yaşandı.

Elazığspor puan durumu nedir? Elazığspor hangi ligde?

Elazığ’da meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremin ardından yaraların sarılması için çalışmalar sürerken, Elazığspor’dan bir karar geldi. Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, ligden çekilmek istediklerini belirterek, oyuncuların artçılar devam ederken maçlara çıkmak istemediğini söyledi.

ÖZTÜRK: BU HALDE MAÇLARA ÇIKMAK İSTEMİYORUZ

Kadrodaki futbolcuların büyük çoğunluğunun Elazığlı olduğunu ifade eden Öztürk, "Bizim 7-8 oyuncumuz dışarıdan gelmiş, 20'ye yakın oyuncumuz bizim evlatlarımız. Kulüp tesislerimizde yer yer çatlaklar meydana gelmiş durumda. Biliyorsunuz depremin en çok etki yaptığı yer Sürsürü Mahallesi. Yakın bir konumdayız biz de. Aynı fay üstünde. Tesislerimiz yaklaşık 25-30 yıllık bina. Eski bir bina. Daha önceden bir deprem güçlendirilmesi yapılmamış. Biz geldiğimiz dönemlerde bakım onarımını yaptık. Bizim bu altyapı oyuncularımızın ailelerinin oturduğu mahalleler hasarlı. Çoğu Sürsürü ve Rüstempaşa Mahalleri'nde oturuyor. Tanıdıklarının ve ailelerinin ikamet ettikleri binalarda hasarlar var. Herkes huzursuz. Dışarıdan gelen oyuncularımız da gitmek istiyorlar. Eşleri ve aileleri arıyorlar. 'Gitme Elazığ'a, çık gel' diyorlar. Onları bir yandan frenlemeye çalışıyoruz. Motive etmeye çalışıyoruz. Şu an takımımızdaki oyuncularımız ve teknik heyetimizle beraber yerle bir olmuş durumdayız. Bu halde de biz maçlara çıkmak istemiyoruz" dedi.

Haberin Devamı

ELAZIĞSPOR HANGİ LİGDE?

Elazığspor TFF 2. Lig’de mücadele ediyor.

ELAZIĞSPOR PUAN DURUMU