Gazete Vatan Logo

Ela Quality Resort Belek Çocuklu aileler için güzel bir alternatif

Tatil sezonu yaklaştıkça planlar da netleşiyor. Ancak söz konusu çocukla tatil olunca, biraz daha ince eleyip sık dokumak gerekiyor.

Ela Quality Resort Belek Çocuklu aileler için güzel bir alternatif

Herkesin tatil kafası farklı olduğu için kimi gezerek görmeyi kimi de valizleri odaya atıp aynı otelde konaklamayı tercih ediyor. Özellikle küçük çocuklu aileler için ise her şey dahil oteller öne çıkıyor. Bu durumda da çocukların eğlenceli vakit geçirip mutlu olacağı bir çocuk kulübünün nitelikleri otel seçiminde önemli rol oynuyor. Çocuğun bu kulüplerde eğlenip iyi zaman geçirmesi aileler için de konforlu bir tatilin garantisi anlamına geliyor çünkü. Geçen hafta sonu 4 yaşındaki oğlumla birlikte ailece deneyimlediğimiz Belek’teki Ela Quality Resort çocuklu aileler için iyi bir alternatif. Neden mi? Çünkü burada hem çocuklar hem de büyükler için her detay en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Otel, deniz ve doğaya uyumlu 583 odası, 270 metre kumsalı, bin 100 metrekarelik iskelesi, 110 bin metrekarelik yeşil alanıyla mavinin ve yeşilin en güzel tonlarını sunuyor.

İki çocuk ücretsiz

Çocuklar otele girdikleri andan itibaren kendilerini önemli ve özel hissediyor. Tatillerine ‘Çocuk Resepsiyonu’nda karşılanarak başlayan küçükler, gündüz ve gece aktiviteleri ile tatil boyunca ailelerine ihtiyaç duymadan keyifli vakit geçiriyor. Otelin bünyesindeki 0-17 yaş grubu çocuklara özel hizmet veren Everland Q çocuk kulübü adeta bir çekim noktası. Everland Q’da 0-3 yaş arası bebek odası, sinema odası, lego odası, top havuzu ile gündüz ve akşam aktivitelerinin yapıldığı geniş bahçede çocuklar gönüllerince eğleniyor. Burada görevli abla ve abiler çocuklarla o kadar iyi arkadaş oluyor ki, bir türlü kulüpten çıkmak bilmiyorlar, bıraksanız orada yatacaklar. Ayrıca odanızdaki çocuk yatağında sizi karşılayan otelin maskotu kutup ayısı, çocuk bornozu, terlikleri ve banyo malzemeleri onun tatiline renk katıyor. Otel miniklere sunduğu özel hizmetlerine bir yenisini daha ekliyor bu yıl. ‘0-12 yaş arasında iki çocuk için ücretsiz tatil’ kampanyası ile anne ve babalara büyük kolaylık sağlıyor.

Haberin Devamı

Masajlarla yenileyin

Tabii ki çocuğununun keyifli vakit geçirdiğini bilmek anne babalara da ayrı bir huzur veriyor. İster deniz-havuz kıyısında isterse spada gönlünüzce dinlenmeniz için fırsat doğuyor. Fitness’tan SPA’ya, masajdan doğru beslenmeye, cilt bakımından hamama yaşam kalitenizi ve enerjinizi yükseltecek hizmetler sizi bekliyor. Ela Quality Resort Belek, Ab-ı Zen Spa & Rituals Lounge markası ile bu alandaki hizmet anlayışı ve kalitesini, Avrupa’da kabul edilen SPA kalite standardı olan Europespa Well sertifikası ile belgeliyor. Ab-ı Zen Spa, kullandığı yüzde 100 organik ve naturel ürünlerle 160 farklı bakım ve masaj hizmeti veriyor.

Haberin Devamı

Ödüllü şeflerden lezzetler

Burada diyeti unutun... Öyle “Açık büfelerden uzak durun” tavsiyeleri pek işe yaramıyor. Dünya mutfaklarından lezzetlerin harmanlanmasıyla hazırlanan açık büfe çeşitlerinde kusur bulmak mümkün değil. Her biri özenilerek hazırlanan yiyecekler ödüllü şeflerin ellerinden çıkma. Özellikle pideler, pizzalar hem büyükleri hem de çocukları baştan çıkarıyor. Tabii böyle olunca da mutfak hizmetleri ile Türkiye ve dünyada çok sayıda mükemmeliyet ödülünün sahibi olmaya hak kazanmış Ela Quality Resort. Osmanlı, İtalyan, Fransız, Meksika, Japon, Ege ve Balık konseptli A’la Carte restoranlarıyla misafirlerine lezzet şöleni yaşatıyor.

Haberin Devamı

Aile dostu otel

Ela Quality Resort Belek, TUI Travel misafirlerinin değerlendirmeleri sonucu ‘TUI Holly ve Top Quality 2015’, ‘HolidayCheck’in tarafından ‘En Çok Tavsiye Edilen Oteller’, Tripadvisor’ tarafından 2015 Mükemmeliyet’, ödülüne layık görüldü. Tophotels.ru tarafından ‘Dünya’nın en iyi 100 oteli’ ve ‘Türkiye’nin en iyi 10 Aile dostu’ oteli gibi ödüllere de sahip oldu.