The Mix’te eşsiz bir ses

The Mix’te eşsiz bir ses

Hepimiz sevdiğimiz sanatçıları canlı dinlemeye bayılırız değil mi? O sanatçıyı yakından görmek sesini duymak? Benim için de sevdiğim sanatçıları dinlemek ayrı zevk olmuştur her zaman. Fakat son yıllarda asla unutamayacağım bir sesle karşılaştım. Sesinin beni büyülediğini söylemek istiyorum. O sesi duyduğum günden beri neredeyse her Cumartesi Haktan’ı dinlemek için The Mix Club’a gidiyorum.

O nasıl bir sestir gerçekten inanmak çok zor. Hele bir de kapanışı Sezen Aksu’nun Vazgeçtim ile yapıyor ki dillere destan?

Ben sizin yerinizde olsaydım hemen Ortaköy The Mix Club’ı arar ve hemen rezervasyonumu yaptırır, kendimi bu harika sesten asla mahrum bırakmazdım.

The Mix’te eşsiz bir ses

Cafe de Paris artık Nişantaşı’nda

Cafe’de Paris Suadiye’nin sahibi çok sevdiğim arkadaşım Abdullah Özmelek’ti. En son görüştüğümüzde Yunanistan’a da Cafe de Paris açtığını söylemişti. Şimdi ise büyük bir sürpriz yapıp Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde de açtı. Duyunca inanılmaz sevindim koşa koşa gittim. Atmosferine ve dekoruna hayran kaldım. İnanılmaz geniş bir şarap kavına sahip. 41 çeşit tat ve 24 farklı baharat ile hazırlanan nefis Cafe de Paris sosu (Malzemeleri ve yapılışı yıllardır sır gibi saklanıyor) ile damaklarımız bayram ediyor.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Cafe de Paris’de bir klasik olan cevizli salata, Cafe de Paris soslu Bonfile veya Tavuk ve yanında patates kızartmasından oluşan fix menü fiyatı yalnızca 55.00 TL. Sonrasında ise brule, parfe, profiterol, sufle ya da dondurmanızı keyifle tadabilirsiniz.

The Mix’te eşsiz bir ses

Koşuyolu’nda harika bir Müzzeyyen

Gerçekten atmoferi harika bir mekan. İnsan içeri girdiği zaman bile içini bir huzur kaplıyor. Haftanın 5 günü udi çalıyor ve sakin bir Türk sanat müziği eşliğinde enfes ege mutfağı ağırlıklı mezelerini ve yemeklerini yiyebilirsiniz. Cuma, cumartesi ise canlı müzik ile eğlenme garantisi veriyorlar. Buranın en büyük özelliği ise dekoru ve atmosferi ile kendinizi evinizde gibi hissediyor olmanız. Bu kış günlerinde sobada içinizi ısıtacak kestane bile pişiyorlar. Haftasonları ise Alaçatı kahvaltısı veriyorlar. Yaklaşık 15-16 çeşit ürün var. Ev yapımı reçelleri muazzam.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR