Gazete Vatan Logo

Ela, İngiltere’de ‘En iyi çocuk oyuncu’ adayı

İngiltere’de yaşayan Demircan ailesinin kızı 12 yaşındaki Ela Demircan, İngiliz ‘Channel 4’ televizyonundaki ‘Hollyoaks’ adlı dizideki ‘Leah Barnes’ karakteriyle, ‘En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü’ne aday gösterildi

Ela, İngiltere’de ‘En iyi çocuk oyuncu’ adayı

Çocuk modelliği yapan Ela May Melek Demircan, 2013 yılında bir ajans aracılığıyla ‘Leah Barnes’ dizisi için düzenlenen seçmelere katıldı. Yaklaşık 60 adayın yarıştığı seçmelerde Ela, yaptığı rol, ses tonu ve hareketleriyle dizi jürisinde olumlu bir iz bırakarak, kadroya dahil edildi. 5 yıldır süren dizide ‘Leah Barnes’ karakterini canlandıran Ela, İngiltere’de 2 Haziran’da 20’ncisi düzenlenecek ‘En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü’ne aday gösterildi.

Gurur duyuyoruz

İngiltere’de taksicilik yapan baba Mehmet Vural Demircan, Ela’nın önünde parlak bir gelecek bulunduğunu belirterek, “Kızım, dizinin temel taşlarından biri. Dizinin yönetmeni ve senaristleri Ela’nın dizide uzun süre kalacağını ve dizide büyüyeceğini ifade etmişti. Gerçekten de öyle oldu” dedi. Anne Laura Demircan ise, “Hepimiz Ela ile gurur duyuyoruz, gerçekten çok çalışıyor, eğer insanlar onun için oy verirlerse mutlu oluruz. Kızım oyun oynamadığı zaman kitap okumayı seviyor. Medya avukatı olmak istiyor” dedi.

En çok izlenen dizi

Ela’nın rol aldığı İngiltere’nin en çok izlenen gençlik dramasında, bir grup arkadaşın okuldan iş dünyasına uzanan yolculuklarında entrika, dram ve aşkla dolu hayatları işleniyor. Hollyoaks adındaki hayali bir banliyö kasabasında geçen dizi, burada yaşayan gençlerin hayatını anlatıyor.

Haberin Devamı