Gazete Vatan Logo
Magazin Ekşi Elmalar filmi fragmanı yayınlandı!

Ekşi Elmalar filmi fragmanı yayınlandı!

Yılmaz Erdoğan oyunculuğunun yanı sıra başarılı senaryoları ve yönetmen koltuğundaki ustalığı ile de tanınıyor. Bu kez de beyaz perdeye hem senaryosunu yazıp hem yönettiği Ekşi Elmalar filmi ile çıkıyor. Her filminde izleyiciyi mest eden Yılmaz Erdoğan,Yeşil Elma filminde de rol alıyor. Peki Yeşil Elma ne zaman izleyici ile buluşuyor? İşte merak edilen soruların cevapları...

Ekşi Elmalar filmi fragmanı yayınlandı!

Yılmaz Erdoğan'ın hayatından izler taşıyan Ekşi Elma fragmanı yayınlandı. Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği film Yeşil Elma dikkatleri üzerine çekeceğe benziyor. Peki Yeşil Elma oyuncu kadrosunda hangi ünlü isimler rol alıyor? Yılmaz Erdoğan'ın filmdeki rolu ne? İşte merak edilen detaylar ile Yeşil Elma...

YEŞİL ELMA FRAGMANI

Türkiye’nin yakın tarihini kalabalık bir aile hikayesi üzerinden beyazperdeye taşıyacak olan filmin fragmanı önceki gün yayınlandı.Film, “reis” lakaplı Hakkari Belediye Başkanı Aziz Özay ve ailesinin 1970’lerde Hakkari’de başlayıp 90’larda Antalya’da son bulan hikayesini anlatıyor. “Ekşi Elmalar”’da Erdoğan’ın yanı sıra Farah Zeynep Abdullah, Songül Öden ve Şükran Ovalı rol alıyor.

YILMAZ ERDOĞAN KİMDİR?

Yılmaz Erdoğan (d. 4 Kasım 1967, Hakkari), Kürt kökenli Türk oyuncu yazar ve yönetmen. Sadri Alışık Ödülleri en iyi erkek oyuncu , Altın Kelebek Ödülleri en iyi komedi dizisi , AACTA en iyi yardımcı erkek oyuncu , Afife Tiyatro Ödülleri Cevat Fehmi Başkurt özel ödülü sahibidir. İlk kez 1988 yılında Olacak O Kadar adlı televizyon komedi programının senaryo yazar kadrosunda yer aldı. 1993 yılında kendi yazdığı ve Demet Akbağ ile baş rollunü paylaştığı Bir Demet Tiyatro ismli televizyon dizisi ile geniş kitleler tarafından tanındı. Erdoğan 1993-1998 yılları arasında Sanem Oktar ile evli kalmış, 1996 yılında Berfin Erdoğan isimli bir kız evladı dünya gelmiştir. 2006 yılından itibaren Türk sinema ve dizi oyuncusu Belçim Erdoğan ile evli olan sanatçının bu evlilikten 2010 yılında Rodin Erdoğan isimli bir erkek çocuğu vardır.

Haberin Devamı

Erdoğan 1967 yılında Nazım Erdoğan ve Süheyla Erdoğan'ın ortanca oğulları olarak dünyaya geldi. Ayrıca Anadolu Ateşi dans topluluğunun kurucusu Mustafa Erdoğan'ın küçük kardeşi, ses sanatcısı Deniz Erdoğan'ın ağabeyidir. İlk ve ortaokulu bitirdikden sonra Ankara Aydınlıkevler Lisesine devam eden oyuncu, lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesini kazandı.İstanbul'un Kocamustafapaşa semtinde 3 arkadaşının bekar evine yerleşti. Eğitim hayatını yarıda bırakarak Ferhan Şensoy'un Nöbetçı Tiyatro kadrosuna katılmıştır.

Haberin Devamı