Gazete Vatan Logo
Magazin Eksi 17 derecede konser verdi!

Eksi 17 derecede konser verdi!

Eksi 17 derecede konser verdi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kış Festivali'nin ilk akşamında sahneye çıkan Mustafa Sandal, eksi 17 derecede 10 bin kişiye konser verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Kış Festivali'nin ilk akşamında sahneye çıkan Mustafa Sandal hava sıcaklığının sıfırın altında 17 dereceye düştmesine rağmen yaklaşık 10 bin kişiye konser verdi. Sandal ve ekibinin üşümemesi için sahnenin dört tarafı ısıtıcılarla donatıldı.

KIŞ FESTİVALİ 3 GÜN 3 GECE SÜRECEK

Cuma günü başlayan 3 gün, 3 gece sürecek 'Kış Festivali'nde renkli görüntüler ortaya çıktı. Gündüz yapılan etkinliklerin ardından gece de sanatçılar konser veriyor. Festivalin ilk akşamı tarihi Ulu Camii önünden konserin yapılacağı Atatürk Anıtı'nın bulunduğu Havuşbaşı semtindeki meydana kadar kortej yürüyüşü düzenlendi. Mehteran Bölüğü, Atlı Ciritciler ve develer eşliğinde yürüyüşe katılan Erzurumlular'a AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve Mustafa Ilıcalı ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bazı kurum daire müdürleri eşlik etti. Yürüyüşe katılanlar kar kürelerine girerek hatıra fotoğrafı çektirdi. Üşüyenler ısınmak için yol boyu kurulan dev semaverlerde demlenen çaylardan yudumladı. Korteje katılanlar yürüyüşü Mustafa Sandal'ın konser vereceği alanda sonlandırdı.

Haberin Devamı

EKSİ 17 DERECEDE 10 BİN KİŞİYİ COŞTURDU
Hava sıcaklığının sıfırın altında 17 derece düştüğü Havuzbaşındaki meydanı tıka basa dolduran yaklaşık 10 bin kişi çalan müziklere eşlik ederek ısınmaya çalıştı. Sandal'dan önce sahneye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu halkı selamlayan kısa bir konuşma yaptı ve ısınmaları için halka sahneden atkı ile bere attı. Dört tarafı ısıtıcılarla çevrilen sahneye alkışlar arasında çıkan Mustafa Sandal söylediği hareketli parçalarla hem coştu hem de coşturdu. Şarkılarını seslendirdiğinde ağzından buhar çıkan Mustafa Sandal bir sür sonra terleyince montunu çıkarıp, "Bana Erzurum çok soğuk dediler. Ama hiç de öğle değilmiş" dedi. Sandal'ın söylediği 8 şarkısının ardından konseri havai fişek gösterisi ile sona erdi.

Haberin Devamı