Gazete Vatan Logo

EKPSS tercih sonuçları açıklandı!

EKPSS tercih sonuçları merak ediliyordu ve açıklandı. Geçtiğimiz günlerde EKPSS kapsamında 2 bin 500 engelli memur alımı için tercihler yapılmıştı. Heyecan dolu bekleyiş sona erdi, EKPSS tercih sonuçları kolayca sorgulanabilecek.

EKPSS tercih sonuçları açıklandı!

Engelli adaylar iöin düzenlenen EKPSS sonuçlarını haberimizden kolayca sorgulayabilirsiniz. EKPSS sınavına dair ÖSYM resmi sitesinde de duyuru yapıldı, işte konu hakkında merak edilen tüm soruların yanıtları...

EKPSS TERCİH SONUCU SORGULAMA

Önemli bilgi:

Engelli memur yerleştirme işlemleri tamamlandı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından EKPSS kapsamında 2 bin 500 engelli memur alımı için tercihler geçtiğimiz günlerde alınmıştı. Adayların, kılavuzda yer alan kadroları tercih edebilmeleri için, 2016-EKPSS’ye girmiş veya 2016-Kura ile yerleştirme için başvuru yapmış olması gerekiyordu.

ÖSYM duyurusu:

2018- EKPSS/Kura İle Engelli Kamu Personeli Yerleştirme:

EKPSS Sınav Sonucu İle Yapılan Yerleştirme Sonuçları Açıklandı

2018 EKPSS/Kura İle Engelli Memur Yerleştirme Tercih Kılavuzunda yer alan kamu kurum ve kuruluşlarının ortaöğretim, önlisans ve lisans düzeyi kadrolarına, engelli memur yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, 2016 yılında uygulanan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçlarına göre yapılan yerleştirme sonuçlarına 4 Nisan 2018 tarihinde saat 17.05’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir.

Haberin Devamı

Sınav sonucu ile yapılan yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgiler Ek'te sunulmuştur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI