Gazete Vatan Logo

Ehliyet sınav soru ve yanıtları açıklandı mı? MEB 20 Mayıs Ehliyet sınavı

Ehliyet sınavı soru ve cevapları için geri sayım sürüyor. 20 Mayıs tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan ehliyet sınavı sonrasında adaylar sonuçları merakla bekliyorlar. İşte ehliyet sınavına ilişkin merak edilen soruların yanıtları...

Ehliyet sınav soru ve yanıtları açıklandı mı? MEB 20 Mayıs Ehliyet sınavı

Ehliyet sınavı 20 Mayıs tarihinde gerçekleştirildi. Adaylar Milli Eğitim Bakanlığı'nın ehliyet sınav soru ve cevaplarını açıklamasını bekliyorlar. Peki ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

EHLİYET SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2017 Yılı Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri sınav takvimine göre 20 Mayıs ehliyet sınavı sonuçları 10 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Sonuçlar, http://www.meb.gov.tr ve http://www.odsgm.gov.tr internet adreslerinden duyurulacak. Kursiyerler, bu adresten Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınav Sonuçları linkinin üzerine tıklayarak açılacak sayfadan, T.C. kimlik numarasını girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecek. Ayrıca, Özel MTSK müdürlükleri Özel MTSK Modülünden kurum kodunu ve şifresini girerek, müdürlüklerinden sınava girenlerin sonuç listesini çıkaracak ve kursiyerlere tebliğ edecektir.

Adayların direksiyon sınavına girebilmeleri için yazılı sınavdan 70 puan alması gerekiyor.

2017 SINAV TAKVİMİ

2017 yılında yapılacak olan Motorlu Taşıtlar ve Sürücü Kursiyerleri sınavları için tarihler belirlendi.

Haberin Devamı

* 29 Temmuz Cumartesi 2017

* 7 Ekim Cumartesi 2017

* 23 Aralık Cumartesi 2017