Gazete Vatan Logo

Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler MEB'de...

20 Ekim'de MEB tarafından gerçekleştirilen Ehliyet sınav sonuçları için gözler yapılacak olan açıklamaya çevrildi. Binlerce şoför adayı için büyük önem arz eden Ehliyet sınav sonuçları MEB iş takvimine göre 1 Kasım tarihinde adaylara duyurulması bekleniyordu. Sonuçlar henüz açıklanmadı! Peki Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

Ehliyet sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler MEB'de...

Ehliyet sınav sonuçları için gözler Milli Eğitim Bakanlığına çevrildi. Binlerce adayı yakından ilgilendiren ve yılda beş kez gerçekleştirilen Ehliyet sınavının 4. sü 20 Ekim Pazar tarihinde gerçekleştirildi. 1 Kasım'da açıklanması beklenen sonuçlar ise henüz açıklanmadı. Peki Ehliyet sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

EHLİYET SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

1 Kasım'da açıklanması beklenen Ehliyet sınav sonuçları henüz açıklanmadı . Gözler MEB'e çevrildi.

Sınav sonuçları, http://www.meb.gov.tr ve http://www.odsgm.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacak. Sınav sonuçlarının sms ya da telefon aracılığıyla bildirilmesi ile ilgili ise bağlı olunan sürücü kursundan bilgi almak gerekiyor.

DİREKSİYON SINAVI NE ZAMAN?

Yazılı sınavdan 70 ve üzeri puan alan adaylar direksiyon sınavna girmeye hak kazanacak. Direksiyon sınavı bağlı olunan sürücü kursu tarafından belirlenen tarihlerde yapılacak.