Gazete Vatan Logo

Eğlence dolu tatil etkinlikleri

Sömestr tatiliyle beraber ebeveynlerin çocuklarıyla hoş vakit geçirebileceği, ilgi çekici etkinlikler de başladı. İşte müzikalden oyun atölyelerine kadar birbirinden eğlenceli etkinlik ajandası.

Eğlence dolu tatil etkinlikleri

Akbank Sanat’tan yaratıcı atölyeler

Akbank Sanat, yarıyıl tatili boyunca birbirinden eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmasına ev sahipliği yapıyor. Yaratıcı dramadan oyuncak heykele, linol baskıdan mozaiğe konusunda uzman eğitmenler eşliğinde hafta içi ve gündüz saatleri seçenekleriyle gerçekleştirilecek atölyeler ile çocuklar eğlenirken, aynı zamanda da öğrenme fırsatı bulacak.

‘5 bin yıllık oyuncak müzesi’ sizleri bekliyor

Sunay Akın’ın küratörlüğünde hayata geçen ‘Oyuncak Sergisi - 5000 Yıllık Hikaye’, antik çağlardan günümüze kadar oyuncakların 5 bin yıllık tarihini ziyaretçilerine aktarıyor. Akın’ın 20 yılda 40 farklı ülkenin antikacılarını dolaşarak oluşturduğu, 4 bin parçalık koleksiyonundan daha önce hiçbir yerde sergilenmemiş parçalardan oluşan sergi, oyuncak tarihinin gelişiminin kronolojik bir sıralamayla verilmesiyle de Türkiye’de bir ilk. Ziyaretçilere farklı duygular yaşatacak sergi, 24 Nisan’a kadar açık kalacak.

Alvin ve Sincaplar Trump AVM’de

Mecidiyeköy’de yer alan Trump Alışveriş Merkezi’nde sömestr tatili karnaval havasında geçecek.

Haberin Devamı

Şu sıralar sinema salonlarında da filmleri gösterimde olan dünyaca ünlü Alvin ve Sincaplar, Türkiye’de ilk kez çocuklarla Trump AVM’de buluşacak.

Bugün başlayıp 31 Ocak’a kadar sürecek olan, her gün Trump AVM Çocuk Katı’nda kurulacak dev sahnede gerçekleşecek gösteride çocuklar, Alvin ve Sincaplar’la bir araya gelip dans edecek, bol bol eğlenecek.

Etkinlik her gün 12:00 14:00 16:00 ve 18:00 saatlerinde dört seans olarak gerçekleşecek.

Kay kay ustaları Alvin ve Sincaplar’la eğlenen çocuklar ayrıca kay kay eğitimi alma şansına da sahip olacaklar.

Karne hediyesi; ‘Vialand Eğlencesi’

Türkiye’nin ilk ve tek Tema Park’ı Vialand, öğreterek eğlendiren ve farklı yaş gruplarına birbirinden zengin seçenekler sunan üniteleriyle öğrencilere muhteşem bir karne hediyesi hazırladı. 8 Şubat’a kadar karnesini getiren tüm öğrenciler,

Vialand Tema Park’a ve Vialand AVM’de bulunan Vahşi Yaşam Parkı Wild Park’a toplamda yalnızca 29 TL ödeyecek. 14 yaş altı çocukların birlikte gelecekleri yetişkinler için de fiyat 49 TL olacak. Vialand Tema Park; Dora, Diego’nun Maceraları, Sünger Bob Kare Pantolon, Minik Kaşifler gibi üniteleriyle miniklerin tercihi olacak. Vialand, ‘Fatih’in Rüyası‘ ile, İstanbul’un Fethini gizemli bir yolculukla yaşatırken, ‘İstanbul’un Sırları‘ ise, keyifli bir İstanbul tarihi yolculuğuna çıkarıyor. Dünyanın farklı bölgelerinden gelen vahşi hayvanları doğal ortamlarında tanıma fırsatı sunan Wild Park ise, hem çocuklar hem de yetişkinler için etkileyici bir vahşi yaşam yolculuğu yaşatıyor.

Haberin Devamı

UNIQ İstanbul’da dört dörtlük eğlence

UNIQ İstanbul, çocuklara en güzel karne hediyesini verecek!

Dileyene 1200m’lik buz pisti UNIQ Winter Tales, dileyene ağaçların üzerinde macera sunan Xtrem Aventures parkı, dileyene matematiği en zevkli haliyle sunan serginin yer aldığı The Zone, dileyene dünyaca ünlü gösteri Underwater Paradise… Türkiye’nin en iyi sosyo kültürel yapısı UNIQ İstanbul, bu yıl sömestr keyfini dörde katlayacak, buradan tüm çocuklar mutlu ayrılacak.

Haberin Devamı

UNIQ Winter Tales

Gündüz ya da gece, buz üzerinde özgürlük dansı UNIQ Winter Tales ile gerçekleşecek. Saat 10:00 ile 22:00 arasında açık olan 1200m’lik açık hava doğal buz pisti, ormanın içindeki atmosferiyle çocukların nefes almasını sağlayacak. Müziğin hiç durmadığı bu büyülü pistte, dileyenler eğitim de alabilecek.

Buz pisti, uygun fiyatıyla da herkesin bu deneyimi yaşamasına fırsat veriyor. Pistteki 40 dakikalık deneyim 20 TL iken, ailece buz paten keyfi yapmak isteyenlere de indirimli paket fiyat avantajı sunuluyor. Yeni başlayanlar için 60 TL( 40 dk.), orta seviye ve ileri seviye için 90 TL’lik (40 dk.) ücretle eğitim alabilme imkanı sunan UNIQ Winter Tales’de zamanın nasıl geçtiğini anlamak imkansız olacak.

Küçük Prens Müzikali

Fransız yazar ve pilot Saint-Exupery’in Dünyaca ünlü hikayesi, muhteşem sahne prodüksiyonu ve birbirinden ünlü oyuncuları ile Türkiye’nin ilk büyük, yerli çocuk müzikali oluyor!

Dünya’nın en çok satan ve okunan hikayelerinden ‘Küçük Prens’in, yapımcılığını ve yönetmenliğini Alev Baymur’un yaptığı müzikal, 27 Ocak’ta, 20:00’da Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek. Çocukların gelişimine katkı sağlayacak her türlü projede yer alan Doğa Okulları müzikalin sponsorları arasında yerini alıyor.

Haberin Devamı

Shrek The Musical ilk defa Zorlu PSM’de

Broadway’in Yeşil Devi sömestrda İstanbul’da! Shrek The Musical, orijinal dilinde ilk defa Türkçe üstyazı ile sahnede! Kalbi de en az kendisi kadar dev olan Shrek’in beyaz perdeden Broadway’e taşınan öyküsü, ilk defa Zorlu Performans Sanatları Merkezi’ne taşınıyor. Shrek The Musical, 7 Şubat’a 2016 tarihleri arasında, 14:30 - 20:30 seansları arasında izlenebilir.

The Underwater Paradise

UNIQ İstanbul’da 5 bin 800 kişilik kapasitesiyle dünya starlarına ev sahipliği yapmaya devam eden Volkswagen Arena, 29-30-31 Ocak ve 6-7 Şubat tarihlerinde dünyaca ünlü bir şova ev sahipliği yapıyor. The Underwater Paradise; drama, pandomim, dans, illüzyon, kukla, kum sanatı ve sihrin, köpüklerin büyüleyici güzelliği ve şaşırtıcı lazer gösterileri, özel efekt ve ışık şovları ile her yaş için eşsiz ve mükemmel. Yüksek etkileşim ile izleyiciyi gösteriye katan formatı sayesinde hem çocuklar hem de yetişkinler oyundan aynı derecede keyif alabilecek.

Ayrıca ilim, bilim, teknoloji kültür ve sanat alanlarındaki zengin içeriği ile Atölye Alanı-Auditoryum ve Türkiye’nin ilk indoor Trambolin Park’ın bulunduğu The ZONE; çocuklar için çok özel bir dünya sunuyor.

Akvaryum ve lego eğlencesi bir arada!

Legoland Discovery Centre İstanbul, sunduğu eğlenceli ve öğretici etkinliklerle 3-10 yaş arası çocuklu ailelerin tatil boyunca buluşma noktası olacak. Legoland Discovery Center’da bir ailenin bir arada eğlenebilmesi için her şey düşünülmüş. İlk girişlerinde ziyaretçiler lego parçalarıyla yapılmış 6 metrelik bir zürafa ile karşılaşıyorlar. Ayrıca bu harika merkezde 4D sinema ile hiç görmediğiniz filmleri görebilirsiniz. Sea Life ise 83 metreyle İstanbul’un en uzun su altı okyanus tüneli, 15 binin üzerinde deniz canlısı ve 500’ün üzerinde farklı tür, sahne arkası turu, akvaryumun içine dalmışçasına bir his yaratan özel akvaryum bölmeleri ile bambaşka bir dünya. Resim Akvaryum ile birlikte yapılacak birbirinden eğlenceli resim atölyeleri de çocukları bekliyor.

Geleceğin basketbol yıldızları Kemer Country Club’da

İstanbul Kemerburgaz’da Kemer Country Club’da 12 yaş altı çocuklar için hazırlanan Basketbol Akademisi programları, bir yandan çocukları başarılı bir spor kariyeri için hazırlarken, bir yandan da çocuklar için yarı yıl tatilinde takım ruhunu yaşayıp, iyi vakit geçirebilecekleri eğlenceli bir aktivite sunuyor. Çalışmaların birinci dönemi 25-29 Ocak’ta, ikinci dönemi ise 1-5 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Wiky Watch’tan karne hediyesi

Akıllı telefonlardan sonra hemen hemen her sektörde akıllı ürünler görülmeye başlandı. Devrim niteliğindeki yeni ürün ise Wiky Watch çocuk saati… Bir saatten çok daha fazla özelliğe sahip olan Wiky Watch ile anne ve babalar, çocuklarını uzaktan takip edebiliyor. Akıllı telefonla entegre olarak çalışan bu saat, 4-11 yaş arası çocuklara hitap ediyor. Pembe, mavi ve yeşil renklerindeki Wiky Watch’ler, .wikywatch.com.tr sitesi üzerinden ve Aqua Florya Avm’den satın alınabiliyor.

Metroport AVM’den sürpriz hediyeler

Metroport AVM, sömestr tatili için öğrencilere sürprizlerle dolu etkinlikler ve hediyeler hazırladı. Bugün saat 15:30’da Çocuklar ‘Kış Rüyası‘ isimli çocuk tiyatrosu ile hem keyifli vakit geçirecek hem de onlarca sürpriz hediyeleri kazanma şansı yakalayacak. Bir sonraki hafta ise Barbie bebekler, arabalar, boyama kitapları gibi pek çok hediye çocukları bekliyor olacak.