Gazete Vatan Logo

Eğitimde Gelecek Fuarı

Büyükçekmece World Point Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek “Eğitimde Gelecek” fuarına davetlisiniz.

Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Büyükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Beylikdüzü Eğitim Hizmetleri Gönüllüleri Derneği işbirliğinde, bölgemiz okullarında eğitim gören öğrencilere bir üst öğrenim kurumlarını tanıtmak ve onları geleceğe hazırlamak amacıyla, 03-06 Mayıs 2016 tarihlerinde Büyükçekmece World Point Sosyal Tesislerinde 20.000 ziyaretçi katılımının beklendiği “Eğitimde Gelecek” fuarı düzenleniyor.

Geleceğini Belirsizlikten Kurtarmanın Alternatif Yolu: Eğitimde Gelecek Fuarı

Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenen Eğitimde Gelecek Fuarı; yeni açılan okulları, lise, kolej, üniversite ve diğer eğitim kurumlarını, bölümleri ve alanları yakından tanımak, geleceğinize yön vermek için büyük bir fırsat oluşturacak.

Fuar ziyaretçileri; lise eğitimi, üniversite hazırlık, ön lisans, lisans, dil okulları, yaz okulları, sertifika-diploma programları, staj ve burslu yurtiçi ve yurtdışı eğitim alanlarında kurum temsilcilerinden bilgi alabilecek ve eğitim-öğretime dair merak ettikleri tüm sorulara cevap bulabilecekler.

Genç nüfusa sahip, eğitim-öğretim potansiyeli yüksek olan Beylikdüzü ve Büyükçekmece İlçeleri, Eğitim Fuar’ı ile gençleri ve ailelerini gelecekteki eğitim fırsatları ile buluşturacak.

Çağın gereklerine uygun, gelişmiş teknolojik donanıma sahip okullarda, öğrencilerimizin yetenekleri ve becerileri doğrultusunda, ülkemiz ve kendileri için onlara en faydalı eğitim-öğretimi imkânlarını sunma hedefiyle gerçekleştirdiğimiz Eğitimde Gelecek Fuar’ında, yaklaşık 80 lise ile 30 üniversite ve kolejin eğitim danışmanları, kurumları hakkında bilgilendirmeler yapılacaktır.
Akademisyenler tarafından kariyerine önem verenlere yönelik, ‘Kişisel Gelişim ve İletişim’ , ‘Doğru Tercih ve Kariyer’, ‘Geleceğin Meslekleri’ ve Bilinçli Gençlik ve Değerler’ konulu seminerlere de ev sahipliği yapacak olan fuar, tüm bu fırsatları ile eğitim alanında yeni heyecanlara, yeni ufuklara ve aydınlık yarınlara kapıları açıyor.

Haberin Devamı