Gazete Vatan Logo

Ege'nin Hamsisi 7. yeni bölümde bayram telaşı yaşanıyor!

Ege'nin Hamsisi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve heyecanlandırdı. TRT 1'de Pazartesi akşamları ekrana gelen Ege'nin Hamsisi dizisinde bu hafta neler yaşanacak? Ege'nin Hamsisi'nde yaşanan bayram telaşı komik sahneler yaşatacak.

Ege'nin Hamsisi 7. yeni bölümde bayram telaşı yaşanıyor!

Ege'nin Hamsisi 7. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Konusu ve oyuncularıyla sevilen dizi, yine kahkahaya boğmaya hazırlanıyor. İşte yeni bölüm fragmanı ve özeti...

EGE'NİN HAMSİSİ 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kasabada bayram telaşı başlamıştır. Bayramın gelişiyle Melahat ve Şevket arasında barışın olacağını düşünen kasabalılar bayram sabahı yeni bir savaşla karşı karşıya kalırlar.

Diğer yandan Deniz ve Zeynep'in arasında filizlenen aşk, işleri beklenmedik bir şekilde zorlaştırmaya başlar. Ailelerinden çekinip gizlice birbirlerini tanımaya çalışan Deniz ve Zeynep, bayram nedeniyle fazla görüşemezler.

Şevket, Melahat’ın iyi yönlerini fark etmeye başlar. Fikret, ördeği Nuri'yi bulmak için kasabayı birbirine katarken, Şevket Melahat'la barışmak için yeni bir yol düşünür. Fakat aralarında başlayan savaş düşündükleri kadar kolay çözümlenmeyecektir.