Gazete Vatan Logo

Ege'nin Hamsisi 5. yeni bölümde Deniz'in sürprizi nedir?

Ege'nin Hamsisi 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamlarının eğlenceli dizisi Ege'nin Hamsisi'nde bu hafta neler yaşanacak? İşte TRT 1'in sevilen dizisi Ege'nin Hamsisi yeni bölüm fragman ve özeti...

Ege'nin Hamsisi 5. yeni bölümde Deniz'in sürprizi nedir?

Ege'nin Hamsisi 5. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. TRT 1'in keyifle izlenen dizisi Ege'nin Hamsisi'nde Deniz, Zeynep'e sürpriz hazırlarken bir belayla karşı karşıya kalacaktır. İşte yaşanacaklar...

EGE'NİN HAMSİSİ 5. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi’nde bu hafta neler olacak?

Kasaba’nın Sürpriz Misafiri

“Fikret’in Ege'ye gelişi kasabadakiler için büyük bir olay olur. Tası tarağı toplayıp Şevket'in yanına gelen Fikret gözünü Melahat’a diker ve onun attığı her adımı takip etmeye başlar.

Belediye başkanı Nuri, baca dumanı yüzünden Fırtına Şevket'in Mıhlamasını mühürleyince Şevket çok bozulur ve hatasını düzeltmek için harekete geçer. Bu durumdan Melahat’ı sorumlu tutan Şevket, Melahat’a karşı atağa geçer.

Öte yandan Deniz ve Zeynep'in araları iyice ısınmaya başlar. Aynı yerde yaşamalarına rağmen Şevket ve Melahat'ın savaşı yüzünden birbirleriyle görüşmeleri oldukça zordur. Gizlice buluşmak için bir yol bulmaları gerekir. Deniz, Zeynep için müthiş bir sürpriz hazırlar. Ancak bu sürpriz başlarına büyük bir bela açacaktır.”

Haberin Devamı