Gazete Vatan Logo

Ege Kökenli’nin nişanlısı Lior Ahituv kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

Oyuncu Ege Kökenli 4 yıldır birlikte olduğu nişanlısı Lior Ahituv ile evlilik yolunda ilk adımı attı ve nişanlandı. Ege Kökenli’nin nişanlanmasından sonra, Lior Ahituv hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Peki, Lior Ahituv kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

Ege Kökenli’nin nişanlısı Lior Ahituv kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor?

Lior Ahituv kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor? Soruları oyuncu Ege Kökenli’nin Lior Ahituv ile nişanlanmasından sonra yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte Lior Ahituv’ın biyografisi…

LİOR AHİTUV KİMDİR?

İsrail kökenli olan Lior Ahituv, 2009 yılında ise İstanbul’a gelmiş ve burada özel bir şirkette müdür olarak çalışıyor. Türkçe, İbranice ve İngilizce bilen Lior, satış, insan kaynakları, satış yönetimi, sosyal medya, satış operasyonu ve satış ve pazarlama alanında çalışmıştır.

Lior Ahituv çok fazla medyatik olmadığı için hakkında detaylı bilgi bulunmamaktadır. Yaklaşık 4 yıldır oyuncu Ege kökenli beraber.

EGE KÖKENLİ KİMDİR?

20 Mart 1993 yılında Kırklareli'nde dünyaya gelen Ege Kökenli, 1,68 boyunda ve 54 kilodur. Lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Konservatuvarı'nda tamamlayan Kökenli, oyunculuk kariyerine 2004 yılında rol aldığı En İyi Arkadaşım dizisiyle başladı.

Anadolu Kaplanı, Yahşi Cazibe, Öğretmen Kemal, Çalıkuşu, Çiçek, Asla Vazgeçmem, Güneşin Kızları ve Kalp Atışı gibi dizilerde de rol aldı.

Haberin Devamı

EGE KÖKENLİ’NİN ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

2019 – Yasak Elma (Yağmur) (TV Dizisi)
2017 – Kalp Atışı (Bahar) (TV Dizisi)
2015 – 2016 – Asla Vazgeçmem (Yaren) (TV Dizisi)
2015 – Güneşin Kızları (Melisa Taşkıran) (TV Dizisi)
2014 – Çiçek (Defne) (TV Dizisi)
2013 – Çalıkuşu (Mari) (TV Dizisi)
2011 – Yahşi Cazibe (Itır) (TV Dizisi)
2010 – Öğretmen Kemal (Peri) (TV Dizisi)
2006 – Anadolu Kaplanı (Gizem) (TV Dizisi)
2004 – En İyi Arkadaşım (Ece) (TV Dizisi)