Gazete Vatan Logo

Efsane film dizi oluyor!

Bakın hangi kanalda yayınlanacak?

Vizyona geldiği dönemde büyük beğeni toplayan “Ölü Ozanlar Derneği”nde Robin Williams’ın canlandırdığı efsanevi öğretmen karakteri, FOX ekranında yeniden hayat bulacak.

Not defteri adıyla yayınlanacak

26 Mart Çarşamba günü 20:30’da FOX’ta ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak olan NOT DEFTERİ’nde idealist öğretmen Mahir’i kendine has muzip gülüşü ve hüzünlü ifadesiyle Fatih AL canlandıracak.

Bazen sıcak bazen hüzünlü hikayesiyle NOT DEFTERİ, izleyicileri, acıya inat mutluluğa, korkaklığa rağmen cesarete uzanan bir yolculuğa çıkaracak. Ve Mahir Öğretmen, öğrencilerinin hayatına dokunduğu gibi, ekran başındakilerin de yüreğine dokunacak.

“NOT DEFTERİ”nde Fatih Al’a eşlik edecek diğer önemli isimler ise, Ebru Özkan ve Merve Oflaz. Ebru Özkan, diğer dizilerde canlandırdığı asil ve naif kadın karakterlerin tersine, mahallenin yardımsever, dobra ve delikanlı kızı olarak karşımıza çıkacak.

Dizinin arka planında ise kentsel dönüşüm, hikayeyi şekillendiren ana unsur olarak göze çarpıyor. Yeni kurulan sitelerde zengin ve rahat bir hayat süren öğrencilerle, mahallenin fakir kesiminde yaşayan öğrenciler arasındaki büyük çatışma, Dersaadet Lisesindeki şiddet ve huzursuzluğu tetiklemektedir. Yeni gelen edebiyat öğretmeni Mahir ise, sorunları çözmek için hem öğrencilerle, hem ailelerle ve hatta bazen meslektaşlarıyla karşı karşıya gelecektir.
“Her zaman bir umut vardır” diyenler için NOT DEFTERİ, 26 Mart Çarşamba günü saat 20.30’da Ailemizin Ekranı FOX’ta

Haberin Devamı